Kesäkuulumisia ja varaslähtofiilistelyä

Huhhuh!

Nyt kun pääsykokeet ovat jo historiassa ja Aaltokin on saanut sekoiltua hyväksymiskirjeiden kanssa ajattelin, että olisi korkea aika aktivoitua tämän blogin saralla, mikäli joku eksyykin tätä lukemaan!

Kesän luulisi tuovan tullesaan ihanan vapauden ja kiireettömyyden. Toistaiseksi se on osoittautunut olevan kaikkea muuta! Kesäkuun alusta lähtien on työstetty kandia ja kaikille uusille ENY-opiskelijoille lähetettävää fuksiopasta lähes 12h päivittäin. Opas alkaa olla loppusuoralla ja lähtee painotalolle koevedokseen reilun viikon päästä, ja kandiakin alkaa olla useampi sivu jo kirjoiteltu. Sain myös perjantaina tervetulleen puhelinsoiton, kun pyysivät töihin tekemään tarjouslaskentaa erääseen nimeltämainitsettomaan rakennusalan yritykseen. Luvassa on siis todella kiireinen kesä; toivottavasti saan nyt kuitenkin töistä huolimatta kirjoiteltua kandityöni kesän aikana.

Fuksiopas lähetetään kaikille opiskelijoille elokuun alkupuoliskolla. Sieltä löydät niin mielenkiintoista ja hauskaa, kuin hyödyllistäkin informaatiota opiskelun aloittamista silmällä pitäen. Opas kannattaa lukea läpi, vaikka allekirjoittanut joutuu häpeäkseen myöntämään, ettei itse sitä aikoinaan kovin tarkkaan selaillut. Tässä vaiheessa haluan jo nostaa esille sen sisällöistä löytyvän mainoksen MAIK-varaslähdöstä. Varaslähtö järjestetään 20.-21. Elokuuta Keravanjärven leirikeskuksessa, Mäntsälässä. Sinne saapuvat MAIK:in hallituksen lisäksi Rakennusinsinöörikillan, Arkkitehtikillan ja Maanmittarikillan fuksikapteenit, ISOhenkilöt, muut kilta-aktiivit, ja tietysti uunituoreet fuksit!  Luvassa on hauskanpitoa, tutustumista uusiin opiskelukavereihin, sekä rentoa meininkiä! Tapahtuma kustantaa vaivaiset 5€, joka sisältää yhteiskuljetuksen, majoituksen ja ruokailut!

”Oispa jo varaslähtö!

Omasta mielestä varaslähtö on yksi vuoden ehdottomista kohokohdista. Tulevan vuoden aikana fuksit tulevat kuulemaan lähes jokaisten kissanristiäisten olevan: ”vuoden paras tapahtuma”, aina kyllästymiseen asti. Se on jokaisen tapahtuman kohdalla kuitenkin aina totta, ja tämä on THE varaslähtö. Olen moneen kertaan ääneenkin harmitellut, kuinka en itse fuksina jaksanut (totuus: uskaltanut) lähteä omaan varaslähtööni. Voin luvata, että vaikka aika siellä on rajattu, eikä puolienkaan paikalla olleiden ihmisten nimiä muista parin viikon päästä, on kouluunkin mukavampi tulla kun löytyy jo valmiiksi muutama tuttu!  Lisätietoja varaslähdön Facebook-tapahtumasta, sekä MAIKin kotisivuilta

Vuosi sitten järjestetyn varaslähdön osallistujat. Löydätkö minut kuvasta?

Kai tässä on pakko jatkaa oppaan taittamista. Oikein hyvää sunnuntaita minulle! Nähdään varaslähdössä, tai viimeistään 5.9. Aalto-salissa! asd

Terkuin:

Lauri Nyrhilä Fuksikapteenisi

Lauri Nyrhilä
Fuksikapteenisi