Fuksiexculle ilmottautuminen

Rakennusinisnöörikillan fuksiexcursio suuntaa tänä vuonna 17.11. Destian johtamana REDI:n työmaalle Kalasataman keskukseen. Lähtö tapahtuu raksalta klo 12:30, josta on yhteiskuljetus paikan päälle.  Excursiolla on lyhyt esittely kohteesta, jonka jälkeen pääsemme työmaakierrokselle. Tilaisuuden päätteeksi suunnataan Otaniemeen OK20:n, jossa on tarjolla ruokaa, juomaa ja saunomista! Excursiolle mahtuu nopeimmat 29 ilmottautujaa, ja on se tarkoitettu ensisijaisesti fukseille. Tapahtuman ilmottautuminen aikeaa ma 7.11. klo 12 alla olevan lomakkeen kautta. Tapahtumaan voi myös ilmoittautua varasijalle, jolloin varasijalta pääseville ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Excursio on suomenkielinen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

ILMOTTAUTUNEET

Nimi
Heikki Saarenhovi
Jussi Lehtonen
Katarina Varteva
Taavi Leikola
Annmarie Oksa
Artturi Husu
Mia Roslund
Simo Pekkinen
Sakari Huhtanen
Riku Kurki
Aino Summanen
Niko Aarnio
Otto Sjölund
Susanna Karlqvist
Santeri Jeskanen
Jaakko Aho
Niko Kälkäjä
Joni Koponen
Aleksi Pietikäinen
Juho Mäkelä
Frans Lucenius
Antti Aikio