Ympäristöteekkaripäivät 2017

▶️ Ympäristöteekkaripäivät 2017 ◀️
 
Ilmastonmuutos torjutaan ja maailma pelastetaan, kun Ympäristöteekkaripäivät pärähtävät käyntiin 26.10. tänä vuonna syksyisessä Otaniemessä! Ymppäteekkarit Espoosta, Tampereelta, Lappeenrannasta ja Oulusta kerääntyvät Rakennusinsinöörikillan ja Akvan hellään huomaan.
 
🔹🔹🔹 🔹🔹🔹 🔹🔹
 
Päivä alkaa matkan aiheuttamien päästöjen neutralisoinnilla seminaarissa Defalla ja huipentuu sitseille Smökkiin, jossa voi laittaa sitä kuuluisaa haketta kattilaan. Jos tässä vaiheessa ei hulevettä ole saatu riittävästi kerättyä, voi prosessia tehostaa vielä jatkoilla Rantsulla. Seuraavana päivänä silliksellä tasataan vielä lopuksi kehon pH-arvot oikeisiin mittoihin.
 
Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 25.9. klo 12 ja siitä ilmoitetaan tässä tapahtumassa. Jokaista kiltaa varten on varattu oma 50 hengen kiintiö.
 
Lisätietoja ja tarkempia aikatauluja julkaistaan lähempänä tapahtumaa, stay tuned!
 
Alustava aikataulu:
To 26.10.
Klo 13.00 Seminaari Design Factorylla (Betonimiehenkuja 5)
Klo 19:00 Sitsit Servin Mökissä (Jämeräntaival 4)
Jatkot Rantasaunalla sitsien jälkeen!
 
Pe 27.10.
Klo 10-17 Sillis Rantasaunalla
 
Be there or be CO2❗️