Halloween-kaverisitsit 21.10.

🎃 Halloween-kaverisitsit 🎃
 
Kun yö myrskyää ja täysikuu tähyää pyhäinpäivän lähestyessä, on aika koota sekä Tietokillan että Rakennusinsinöörikillan elävät kuolleet, haamut ja luurangot vuoden pelottavimpiin pöytäjuhliin. Tänä Halloweenina ei kuitenkaan tarvitse tyytyä vain paikallisiin mörköihin, sillä sitsit ovat kaikenkarvaisille kavereille avoimet! Kutsu kasaan siis koko noitapiirisi, vaikka sen jäsenet eivät yllämainittujen kiltojen jäseniä olisikaan, ja saavu Otaniemen yöhön loitsimaan 21.10.!
 
Juhlayö alkaa Smökin kummituslinnassa maljaa nostamalla 18:30, jonka jälkeen siirrytään pöytiin nauttimaan padan antimista. Illan mittaan vieraat voivat huumaantua savuavista juomista, taianomaisesta laulannasta ja muusta muhisevasta ohjelmasta.
Kunnon kummitusbakkanaalit käynnistyvät juhlien pöytäosuuden päätyttyä, kun jatkot pärähtävät käyntiin. Synkeän ja kammottavan smökin täyttää tulenkuuma biletunnelma, josta vastaa DJ Monsu.
 
Tuo siis itsesi ja kulttisi paikalle 21.10. juhlistamaan pyhäinpäivää sellaisella volyymilla, että Otaniemen aura värisee!
 
MITÄ: Halloween-kaverisitsit
MISSÄ: Smökki (Jämeräntaival 4)
MILLOIN: 21.10.2017 kokkarit 18:30, sitsit 19:00
HINTA: 13 €
DC: Halloween
MIKSI: Noitarumpu ei värise yksin!
 
Kiintiöt:
TiK: 40
IK: 40
Muut: 40
 
Ilmoittautuminen alkaa 12.10 klo 12 ja siitä tulee ilmoitus tähän tapahtumaan.
 
Ilmoittautuminen on sitova ilmon sulkeuduttua 18.10!
 
🎃——In English——🎃
 
When the night is stormy and the full moon lurks as All Hallows’ Day nears, it’s time to gather the living dead, ghosts, and skeletons of the guilds of Computer Science and Civil Engineering for the year’s scariest party. However, this Halloween you don’t have to settle for local grokes, because all kinds of furry friends are welcome to these sitsit! So summon your witch coven, even if they aren’t members of the aforementioned guilds, and come hex in Otaniemi’s night on 21.10.!
 
The night of the feast begins as per tradition in Smökki with raising a cup at 18:30, after which we’ll sit down to enjoy the treats from the cauldron. During the evening, the guests can be bewitched by smoking drinks, magical incantation, and other paranormal activity.
 
A proper ghoul bacchanal begins after the table party has ended and the afterparty kicks off. The grim and ghastly Smökki will be filled with fiery party beats offered by DJ Monsu.
 
So bring yourself and your cult to celebrate Halloween on 21.10. with such volume that the aura of Otaniemi shakes!
 
WHAT: Halloween-themed friend sitsit
WHERE: Smökki (Jämeräntaival 4)
WHEN: 21.10.2017 cocktail party 18:30, sitsit 19:00
DC: Halloween
PRICE: 13 €
WHY: The witches’ drums don’t beat on their own!
 
Quota:
TiK: 40
IK: 40
Other: 40
 
Signup opens at 12.10 12 o’clock.
 
The signup is binding after it closes!