Ramboll-aamiainen 15.11.2017

Ramboll järjestää perinteisen aamiaisen K1:ssä 15.11 klo. 8.30-10.30. Mukaan mahtuu 25 nopeinta ilmoittautujaa! Aamiasella Rambollia edustamassa Turo Auvinen ja Oliver Heinonen.Teemana tänä vuonna esimerkiksi kansainvälisyys, tekoäly ja rakennetun omaisuuden tila (ROTI). Jotta osallistujat saisivat tapahtumasta mahdollisimman paljon irti, keräämme mieltä askarruttavia kysymyksiä etukäteen jo ilmoittautumisen yhteydessä. Kysy siis rohkeasti mitä vaan Rambolliin tai heidän edustamiinsa aloihin liittyvää!

 

Ilmoittautunet:

Nimi
Erik Jaatinen
Ida Tasa
Mia Roslund
Juho Keiski
Mikko Vilenius
Jaakko Veikko Viljami Koivisto
Jaakko Klinga
Matias Saikku
Niko Kälkäjä
Piitu Kurttila
Mikko Aarnio
Katarina Varteva
Annmarie Oksa
Tia Kokkonen
Toni Rantanen
Lauri Kortelainen
Varasijat: