IK-Kesätyösauna

Ahdistaako jo tuleva kesä? Eikö kesäopiskelut kiinnosta? Onko duunipaikka vielä auki?

 

Ei hätää! IK järjestää maanantaina 22.1. erityisesti fukseille ja toisen vuoden opiskelijoille suunnatun kesätyösaunan. Paikalle kesätyömahdollisuuksiaan esittelemään tulevat YIT, Sito, Maintpartner sekä HSY. Tapahtumassa pääset kuulemaan vinkkejä millä kesätyö napsahtaa juuri sinulle! 

Luvassa on siis huikeita esityksiä sekä maittavaa ruokaa ja juomaa, ja ehkä myös jopa kesätöitä! Esitysten jälkeen on luvassa vapaamuotoista saunomista ja verkostoitumista yritysedustajien kanssa +PALJU<3

Tapahtumaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mutta paina “osallistun” painiketta Facebook-tapahtumasta niin ruokaa riittää varmasti kaikille!

MITÄ: Rakennusinsinöörikillan kesätyösauna
MISSÄ: Otaniemen rantasauna iso puoli + palju
MILLOIN: Ma 22.1 klo 17.00
MAKSAA: Ei yhtikäs mitään
MIKSI: Koska töissä on kivaa!!