Enoro-excursio

Kiinnostaako energia-ala ja etenkin energiamarkkinat? Rakennusinsinöörikilta järjestää excursion Enoron toimistolle 6.2.. Enoro on ohjelmistopalveluja energia-alalle toimittava yritys. Enoron asiakkaita ovat esimerkiksi Fortum, Helen ja Fingrid. Exculla pääsee tutustumaan Enoron toimintaan ja näkemään ns. Joint Planning Dayn parhaat palat. Siinä lukuisat softakehitystiimit Suomessa ja ulkomailla yhdessä tuoteomistajien kanssa suunnittelevat ja priorisoivat seuraavan kuukauden töitä. Exculla tarjolla myös ruokaa ja saunomismahdollisuus. Mukaan mahtuu 20 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoittautuminen exculle aukeaa 17.1. Klo 14 tällä sivulla. Lisätietoja Enorosta: www.enoro.com

 

MITÄ: Excursio Enorolle
MISSÄ: Leppävaarassa, Bertel Jungin aukio 3
MILLOIN: 6.2. Alkaen klo 14
MIKSI: Mahdollisuus tutustua energia-alan softafirmaan, saada ruokaa ja päästä saunomaan.

 

Lisätietoja antaa:
Excursiomestari
Mia Roslund
mia.roslund(ät)aalto.fi
040 7015083

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen suljettu