Kotimaan Pitkä

Rakennusinsinöörikillan perinteistäkin perinteisempi perinne Kotimaan Pitkä tulee taas! Tänä vuonna KP järjestetään 7.3. – 9.3.2018. Excursiolle osallistujat valitaan hakemuksen perusteella.

Ilmaston lämpeneminen on suuri vaara ihmiskunnan sekä teekkarien olemassaololle. Lämpenemiselle ei näy loppua, joten on varauduttava vääjäämättä pahimpaan vaihtoehtoon. Ilmastonmuutos lisää sekä tulvien riskiä, että muita luonnonkatastrofeja. Excursiomestari yhdessä KP-toimikuntansa kanssa on huolissaan tilanteesta ja sen seurauksista. Katastrofeihin on varauduttava ja siksi excursiomestari haluaakin, että kiltalaiset tarttuvat heti toimeen ja rakentavat tai muuten hankkivat itsensä pelastamiseksi pelastautumisvälineen. Tämän vuoden KP-aihe on siis katastrofien katastrofaaliselta lopputulokselta välttyäksemme:

PELASTAUTUMISVÄLINE

Otathan seuraavat seikat huomioon hakemuksessasi:
– Hakemus on henkilökohtainen ja se osoittaa KP-, rakentaja- ja teekkarihenkeä. Kädentaidot ja uudet ideat ovat hakemuksen arviointiin positiivisesti vaikuttavia tekijöitä.
– Hakemus sisältää hakijan nimen
– Konkreettisen hakemuksen lisäksi annathan itsestäsi seuraavat tiedot: nimi, vuosikurssi, aiempien KP-reissujen määrä, puhelinnumero, sähköposti, erityisruokavaliot ja sinua itseäsi parhaiten kuvaava adjektiivi. Lomakkeella: https://goo.gl/forms/KAnVaC4EndEyociU2
– Hakemukseen voidaan liittää tarvittaessa käyttöohje
– Hakemus mahtuu bussin tiloihin
– Hakemus ei aiheuta todellista vaaraa KP:n osallistujille.
– Hakijan tulee olla Rakennusinsinöörikillan jäsen

Toimitathan hakemuksen KP-toimikunnan arvioitavaksi kiltahuoneelta löytyvään palautuspisteeseen torstaihin 22.2. kello 17 mennessä ja täytät lomakkeen: https://goo.gl/forms/KAnVaC4EndEyociU2. Valinnoista ilmoitetaan valituille viikon 9 aikana. Matkan hinta on 35€.

KP-toimikunta pidättää oikeuden tarkentaa hakuohjeita tarvittaessa. Mahdolliset excursioon ja sille hakemiseen liittyvät kysymykset pyydetään ystävällisesti osoittamaan excursiomestarille:

Mia Roslund
040 7015083
mia.roslund(ät)aalto.fi