IK&KIK excursio Rambollin uudelle pääkonttorille

IK & KIK järjestävät yhteisexcun Rambollin uuden pääkonttorin työmaalle 9.5. iltapäivällä. Excursiolla päästään ensin työmaakierrokselle ensi syksynä valmistuvalle uudelle pääkonttorille, jonka rakennuksesta vastaa Hartela. Työmaakierroksen jälkeen iltaa jatketaan Rambollin nykyisellä pääkonttorilla osoitteessa Säterinkatu 6, jossa excuilijat saavat lisää mielenkiintoista tietoa Rambollista ja hyvää ruokaa.
 
Mukaan mahtuu 10 IK:lta ja 10 KIK:lta. Ilmoittautuminen aukeaa 25.4. klo 12 tällä sivulla. Jokainen osallistuja tarvitsee työmaakierrokselle turvavarusteet: turvakengät, kypärän ja huomioliivin. Ilmoitathan ilmottautumisen yhteydessä, mikäli sinulta nämä löytyvät. Osallistujat, joilta ei turvavarusteita itseltään löydy saa turvavarusteet lainaan koululta.
 

MITÄ: Excursio Rambollin uuden pääkonttorin työmaalle
MISSÄ: Itsehallintokuja, ilta jatkuu osoitteessa  Säterinkatu 6
MILLOIN: 9.5. klo 14
KENELLE: Rakentamisesta ja Rambollista kiinnostuneille raksalaisille ja konelaisille

Lisää tietoja antaa:

IK:
Mia Roslund
mia.roslund(ät)aalto.fi
0407015083

KIK:
Rene Leino
rene.leino(ät)aalto.fi
0400249233

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen suljettu.