IK Kesäkisat

Ilmoittautuminen lajeihin tästä!

Tervetuloa IK:n perinteisiin kesäkisoihin Alvarin aukiolle!

Tänä vuonna konseptia on uudistettu RANKALLA KÄDELLÄ! Kisat ovat täysin ilmaiset, ja tänä vuonna toivomme innokkaita kisailijoita myös muista killoista paikalle. Heti kesäkisojen jälkeen Rantsulla alkaa IK:n kesäkauden avajaiset, jonne kaikkensa antaneet kilpailijat ja näkemästään haltioituneet katsojat siirtyvät puimaan jälkipelejä. KesäKaukkarit alkavat 18:00 ja ovat täysin ilmaiset!

KesäKaukkarit

Kesäkisojen kuninkuusmatka on tietenkin 110 m aidat, mikä on ainakin pääkaupunkiseudun vaativin yksikköjuomissuoritus. Ideana on ylittää aita juomalla, ja nopein maalissa voittaa. Kisan voittaa siis käytännössä henkilö, joka juo kymmenen kolmoskaljaa (siiderisarja erikseen) mahdollisimman nopeasti. Sitowise tarjoaa 20 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle tämän matkan ILMAISEKSI! Voittajalle luvassa uskomaton kiertopalkinto. Säännöt löytyvät täältä https://docs.google.com/document/d/1bU5Vh1eZOhZjICG_Y3ljZNz59aoFZCMZ2EwBAvTf8Rc/edit?usp=sharing

Tänä vuonna lanseeraamme täysin uuden lajin. IK 330 mm pika-aidoissa juodaan viisi olutta/siideriä mahdollisimman nopeasti. Nimensä mukaisesti oluet on aseteltu riviin, jolloin jonon pituus on tasan 330 mm. Tämä rypistys vaatii täysin eri tekniikan, emmekä voi suositella kenellekään molempia lajeja. Voittajalle luvassa mainetta ja kunniaa! Säännöt löytyvät yo. linkistä.

Kesäkisat päättää Holympialaiset, joihin ilmoittaudutaan 3-4 hengen joukkueina. Tasoitusta saa tietenkin promilleista, jotka testataan ennen jokaista suoritusta järjestäjien tarjoamalla tarkalla alkometrillä. Lajeina ovat: 1. Saappaan heitto 2. Vauhditon korkeushyppy 3. Eukonnosto 4. Vissyviesti. Lajien säännöt selitetään vasta paikan päällä. On suositeltavaa, että voimansa tunnossa olevat aiturit osallistuvat Holympialaisiin, jotta saadaan paljon eri huippulukemia. Voittajajoukkueelle luvassa palkinto!
Ilmoittautuminen kesäkisojen kaikkiin lajeihin IK ilmomasiinassa, joka julkaistaan myöhemmin.

Kesäkisat FB

Alvarilla 9.6.
15.00 330 mm pika-aidat
15.15 110 m aidat
17.00 Holympialaiset
18 -> Kesäkaukkarit

Tervetuloa!
IK:n liikkavastaavat