KAUKKARIT 2018

 

AIKA AVATA (LUKU)KAUSI TYYLILLÄ

TÄNÄKIN VUONNA ORIENTAATIOVIIKKO HUIPENTUU LEGENDAARISIIN KAUKKAREIHIN PERJANTAINA 7.9.

SIK, IK ja KIK pitävät huolen, että hellekesän kuivuus loppuu Kaukkareihin. Tuomme eteesi kirjon huikeita bändejä ja DJ:tä, jotka pitävät huolen, että tanssit tiesi tähtiin. Illan avaa Aalto Beer Pongin BP-turnaus klo 19, jossa voittajille on luvassa palkinto, eli kannattaa saapua ajoissa paikalle! Ilmoittautuminen turnaukseen tapahtuu Smökissä klo 1845 alkaen ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

 

Liput maksavat 6€ ja hintaan sisältyy haalarimerkki. Kuitenkin kannattaa varautua siihen, ettei jätä ostopäätöstä ovelle, sillä perinteisesti liput ovat loppuneet runsaasta lukumäärästä huolimatta ennen itse Kaukkaripäivää.

 

Lippuja myydään ennakkoon Kandikeskuksen (Kanditalon, Päälafkan) aulassa orientaatioviikolla. Lipunmyynti tapahtuu tiistaista torstaihin klo 10-16, niin kauan kuin niitä riittää.

Lippuja pyritään jättämään pieni määrä ovelle, mutta ennakkolipulla varmistat pääsysi orientaatioviikon ikimuistoisimpaan tapahtumaan.

 

Postaamme Facebook-tapahtumaan viikoittain lisätietoa Kaukkareista. Suosittelemmekin samantien painamaan Kiinnostunut- tai Osallistun-painiketta ja et missaa sekuntiakaan kaikkien aikojen Kaukkareista!

 

Facebook tapahtumaan.

 

⬇️Lyhyesti ⬇️

MITÄ? Kaukkarit!

MISSÄ? Smökki

MILLOIN? pe 7.9. klo 20 alkaen

HINTA? 6€ sis. haalarimerkin