IK-MKR-excursio

IK ja ammattiainekerho MKR (lisätietoja toiminnasta ja jäseneksi liittymisestä mkr.otax.fi) järjestävät yhteisexcursion Skanskan Telakkarannan työmaalle 5.11. Telakkaranta on kohde, jossa vanhaa Helsinkiä uudistetaan uuteen käyttöön. Alueelle tuleekin tulevina vuosina nousemaan niin parkkihalli, toimistoja ja asuntoja. Tällä excursiolla pääset tutustumaan alueen pohja- ja kalliorakentamisen saloihin. Excursio alkaa työmaavierailulla klo 14, jonka jälkeen ilta jatkuu Skanskan pääkonttorilla Nauvontiellä, jossa päästään tutustumaan muun muassa Cave-teknologiaa hyödyntävään työtilaan sekä Skanskan oppiva-ohjelmaan. Tarjolla myös ruokaa ja juomaa. Mukaan mahtuu 20 nopeinta. Ilmoittautuminen excursiolle aukeaa ke 24.10. Klo 12 tällä sivulla. Jokainen osallistuja tarvitsee työmaakierrokselle turvavarusteet: turvakengät, kypärän ja huomioliivin. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sinulta nämä löytyvät. Osallistujat, joilta ei turvavarusteita itseltään löydy saa turvavarusteet lainaan koululta

MITÄ: Excursio Skanskalle ja Telakkarannan työmaalle
MISSÄ: Telakkarannassa ja Nauvontiellä
MILLOIN: 5.11. Alkaen klo 14
MIKSI: Mahdollisuus päästä tutustumaan Helsingin uudelleenrakentamiseen sekä alan mielenkiintoiseen toimijaan

Lisätietoja antaa:
IK
Excursiomestari
Mia Roslund
mia.roslund(ät)aalto.fi

MKR:
Puheenjohtaja
Mikko Tuohino
mikko.tuohino(ät)aalto.fi

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen on suljettu.