Ramboll aamiainen 15.11.

Ramboll järjestää perinteisen aamiaisen toimitiloissaan Rakentajanaukio 4:ssa 15.11. klo. 8.30-10.30. Mukaan mahtuu 25 nopeinta ilmoittautujaa! Aamiasella Rambollia edustamassa Ossi Kaihua, Oliver Heinonen ja Turo Auvinen. Teemana tänä vuonna IPCC:n tuore raportti, ilmastonmuutos sekä sen tuomat haasteet ja mahdollisuudet niin konsultointialalla kuin kotonakin. Jotta osallistujat saisivat tapahtumasta mahdollisimman paljon irti, keräämme mieltä askarruttavia kysymyksiä etukäteen jo ilmoittautumisen yhteydessä. Kysy siis rohkeasti mitä vaan Rambolliin tai heidän edustamiinsa aloihin liittyvää!

 

Ilmoittautuneet: 25/25

Nimi
Katarina Varteva
Tommi Lehtovirta
Tuomas Rasku
Laura Aalto
Tuomas Orava
Janne Suominen
Rita Ristimäki
Inka Hirvonen
Eemeli Saarelainen
Heini Snellman
Daniela Schenk
Jenni Toivonen
Pinja Koskinen
Nhung Nguyen
Tri Nguyen
Zeeshaun Sheikh
Matias Mattheiszen
Ella Asikainen
Silja Yli-Juuti
Luukas Kumpunen
Heidi Kaukinen
Eveliina Heikkala
Simo Pekkinen
Henri Vaitomaa
Mikko Tiili