3+ sauna

Mitenköhän kavereilla on vuosi lähtenyt käyntiin? Ketä aloitti maisterivaiheen ja keneltä puuttuu vielä kandi? Mitäköhän fuksivuoden kavereilleni kuuluu?

Tänä vuonna vanhojen ja viisaiden saunomiset nousevat uusiin ulottuvuuksiin sillä vieraanamme on myös Ahma insinöörit! Pääsemme siis kuulemaan yhden Suomen suurimman rakennuttajakonsulttitoimiston edesottamuksia minkä jälkeen keskusteluja voi jatkaa ruuan, saunan ja PALJUN siivittämänä!
Nappaa siis ystäväsi naftaliinista, paras pyyhkeesi kaapistasi ja saavu OK20 isolle puolelle maanantaina 12.10 klo 17 alkaen. Ilakointi jatkuu niin pitkälle, kuin saunojia riittää. Kaikki kolmannen ja yli vuosikurssilaiset ovat enemmän kuin tervetulleita.

Ilmottaudu klikkaamalla “osallistun” Facebooktapahtumasta

Mitä: 3+ SAUNA
Kenelle: 3+ vuosikurssilaisille
Missä: OK20 iso puoli
Milloin: 12.11 klo 17 eteenpäin
Mitä maksaa: NO EI MITÄÄN