Vaalikokous ja pIKkujoulut

🗳️Vaalikokous🗳️

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja on aika valita Rakennusinsinöörikillalle uudet toimijat vuodelle 2019! Kenestä tulee killan puheenjohtaja? Jussi Hietalasta? Lähteekö Daniel Haaranen taas lukkarikisälliksi? Lähde ehdolle ja/tai tule ottamaan selvää, mitä IK:n vaalikokouksessa tapahtuukaan!

Vaalikokous järjestetään perjantaina 16.11. kello 14-18 osoitteessa Otakaari 4, K216.

Vaalikokouksessa on läsnäolo-, puhe- ja esitysoikeus kaikilla killan jäsenillä. Äänioikeus on varsinaisilla jäsenillä siten, että jokaisella on yksi ääni. Kokouksen päätöksellä voidaan myös kiltaan kuulumattomalle myöntää läsnäolo- ja puheoikeus. Valtakirjalla ei voi äänestää.

Huolehdithan, että olet varmasti maksanut killan jäsenmaksun vaalikokoukseen mennessä. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen löytyvät täältä: http://rakennusinsinoorikilta.fi/jaseneksi/

Mikäli olet epävarma, oletko maksanut jäsenmaksusi lukuvuodelle 2018-2019, ota yhteyttä killan kirjuri-tiedottajaan: atte.ahti[ät]aalto.fi

Haku virkoihin on auki killan nettisivuilla: http://rakennusinsinoorikilta.fi/hae-kiltatoimintaan/
Missä voi myös lukea Raatiehdokkaiden vastauksia visaisiin kysymyksiin. Hakijat päivitetään päivittäin.

🎅🎄PIKkujoulut🎄🤶

Rakennusinsinöörikillan pIKkujoulut tulee taas! Tule siis viettämään muiden kiltalaisten kanssa joulun saapumista salaiseen paikkaan X. Bussikuljetus lähtee tuttuun tapaan vaalikokouksen jälkeen kohti pIKkujoulun viettoa Otakaari 4 tuntumasta kello 18:00. 10e maksu peritään käteisellä bussiin astuttaessa.

Tarjolla jouluista herkkuruokaa, juomaa ja parasta seuraa sekä muuta ohjelmaa!
Jos haluat päästä kaivelemaan pukin lahjasäkkejä ja osallistua lahjanvaihtoon, ota mukaan korkeintaan 5:n euron arvoinen lahja. Otathan pyyhkeen mukaan jos mielit saunaan!

Jatkot paikassa Y, varaathan mukaan henkilöllisyystodistuksen, rahaa ja matkakortin! Jos jatkot eivät nappaa, bussikuljetus palaa myös Otaniemeen.

Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 6.11. klo 12 killan nettisivuilla.
Paikkoja on yhteensä 50, olethan nopea niin varmistat paikkasi!

Ilmoittautumiseen.

MITÄ: pIKkujoulut
MISSÄ: paikassa X, jonne bussikuljetus osoitteesta Otakaari 4
MILLOIN: 16.11. klo 18 (vaalikokouksen päätyttyä)
MITÄ MAKSAA: 10e käteisellä
MIKSI: koska kattilat täynnä puuroo