Private ENGvestigations

ENGIIIIIIIIIII!

Keskiviikkona 14.11. paukahtaa, kun Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulun kiltojen KIK:n, IK:n ja MK:n uudet opiskelijat valtaavat Otaniemen nimikkeellä Private ENGvestigations ja yhdistävät voimansa kiperien rikosmysteerien ratkomiseksi. Pulmien lomassa esittäytymään pääsevät myös ENGin ammattiainekerhot! Lähtö tapahtuu porrastetusti Smökistä klo 18 alkaen.

Uusien opiskelijoiden rikosjahdin aikana Smökissä otetaan selvää ENGin ISOjen kovimmasta Beer Pong-pariskunnasta. Avoimet ja ilmaiset jatkot niin fukseille kuin ISOille pärahtävät käyntiin n.klo 20 lähtien! ISOjen turnaukseen otetaan mukaan 16 nopeiten ilmoittautunutta joukkuetta. Turnauksen voittajalle on luvassa mainetta ja kunniaa! ISOjen ensimmäiset pelit pelataan Smökissä klo 18:00.

Saavu siis selvittämään mysteeri ja tutustumaan korkeakoulumme yhteiseen sielunmaailmaan sekä AA-kerhoihin!

Make ENG Great Again!

 

MITÄ: Private ENGvestigations ja Beer Pong-turnaus

MISSÄ: Lähtö ja jatkot Smökissä

MILLOIN: 14.11 klo 18 alkaen, jatkot n. klo 20

MITÄ MAKSAA: Ei mitään!

DRESSCODE: Haalarit salapoliisi-twistillä

 

-ENGijENGi’18

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>