Private ENGvestigations

ENGIIIIIIIIIII!

Keskiviikkona 14.11. paukahtaa, kun Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulun kiltojen KIK:n, IK:n ja MK:n uudet opiskelijat valtaavat Otaniemen nimikkeellä Private ENGvestigations ja yhdistävät voimansa kiperien rikosmysteerien ratkomiseksi. Pulmien lomassa esittäytymään pääsevät myös ENGin ammattiainekerhot! Lähtö tapahtuu porrastetusti Smökistä klo 18 alkaen.

Uusien opiskelijoiden rikosjahdin aikana Smökissä otetaan selvää ENGin ISOjen kovimmasta Beer Pong-pariskunnasta. Avoimet ja ilmaiset jatkot niin fukseille kuin ISOille pärahtävät käyntiin n.klo 20 lähtien! ISOjen turnaukseen otetaan mukaan 16 nopeiten ilmoittautunutta joukkuetta. Turnauksen voittajalle on luvassa mainetta ja kunniaa! ISOjen ensimmäiset pelit pelataan Smökissä klo 18:00.

Saavu siis selvittämään mysteeri ja tutustumaan korkeakoulumme yhteiseen sielunmaailmaan sekä AA-kerhoihin!

Make ENG Great Again!

 

MITÄ: Private ENGvestigations ja Beer Pong-turnaus

MISSÄ: Lähtö ja jatkot Smökissä

MILLOIN: 14.11 klo 18 alkaen, jatkot n. klo 20

MITÄ MAKSAA: Ei mitään!

DRESSCODE: Haalarit salapoliisi-twistillä

 

-ENGijENGi’18

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

ENGIIIIIIIIIII!

On 14th of November Aalto-University School of Engineering guilds KIK, MK and IK take over Otaniemi detective-style! In Private ENGvestigations the student associations, or better known as AA-clubs, will also get a chance to introduce themselves. The event will be kickstarted at 18:00, with groups leaving gradationally. The sign up for forming the groups will start on Monday 5.11 at 14:00 and close on 11.11 at 23:55.

While the new students are off on their adventure, the ENG tutors can compete in a Beer Pong tournament! Open After party for all Freshmen and tutors will start around 20.00! For tutor tournament 16 fastest pairs to sign up can take part in the tournament. The winner of the tournament will receive fame and glory! The tournament will start at 18:00 in Smökki as well.

Hope we will see you at Smökki solving mysteries and getting to know our school’s AA-clubs!

Make ENG Great Again!

WHAT: Private ENGvestigations adventure and Beer Pong-tournament

WHERE: Starting point and afterparty at Smökki

WHEN: on 14.11 starting from 18:00, afterparty starting at 20:00

COST: Nothing!

DRESSCODE: Overalls with a detective twist

 

-ENGijENGi’18

 

Sign up.