IK+PT Wanhojen Wappusitsit

Perinteisen railakkaat Wanhojen Wappusitsit saapuvat jälleen!

Kevään merkit ovat ilmoilla ja Wappu julistettu koittavaksi tänäkin vuonna. Kerää siis wanhat ystäväsi (2. vuosikurssista ylöspäin), puhdista haalarit talven pölyistä ja saavu nostattamaan Wappufiilis kattoon Smökkiin torstaina 18.4.!

Sitseille ovat tervetulleita kaikki IK:n ja PT:n wanhat wabuilijat haalareihin ja muihin wappuaiheisiin tamineisiin sonnustautuneena. Paikkoja sitseille on 180:lle nopeimmalle, joten ilmoittautumisessa kannattaa olla valppaana. Ilmo aukeaa 3.4. klo 12:00 ja sulkeutuu 16.4. klo 23:59. Ilmoittautuminen on sitova ilmon sulkeuduttua. Ilmolinkki julkaistaan tapahtumasivulla ilmon aukeamispäivänä.

Sitsien jälkeen juhlat eivät suinkaan lopu seinään vaan jatkuvat wapputunnelmissa Rantsulla saunan ja paljun kera. Jatkot ovat avoimet kaikille kiltalaisille.

MITÄ: Wanhojen Wappusitsit
MISSÄ: Smökki + jatkot Rantsu
MILLOIN: 18.4. kokkarit 18:30, kongi 19:00
MAKSAA: 12€
DC: Haalarit, Wappuhärpändeerusta
MIKSI: Koska Wappu

The traditional Wanhojen Wappusitsit are here again!

First signs of spring are here and so has Wappu been declared this year also. It’s time to gather all your old mates (2nd year students and older), clean the dust of the winter from your overalls and come feel the joyful Wappu atmosphere at Smökki on Thursday the 18th of April!

The sitsit are aimed at all old teekkari students from the guilds IK and PT dressed up in their overalls and other Wappu-swag. There are places for the 180 fastest F5-champions, so stay alert at the time of the enrollment. The enrollment begins on the 3rd of April at 12:00 AM and closes on the 16th of April at 11:59 PM. The participation is binding after the enrollment has been closed.

The fun doesn’t end at Smökki, as there will also be an afterparty held at Rantsu with sauna and a hot tub. The afterparty is open for all guild members.

WHAT: Wanhojen Wappusitsit
WHERE: Smökki + afterparty at Rantsu
WHEN: April 18th cocktails 06:30 PM, sitsit at 07:00 PM
COSTS: 12€
DC: Overalls, Wappu-swag
WHY: Because Wappu

 

Ilmoittautuminen aukeaa alla olevassa linkissä 3.4.2019 klo 12:00.

Klikkaa tästä ilmoittautumiseen