MK & IK goes AATU 2019

AHOI !!

Loppukevään ehdottomasti paras tapahtuma tulee taas eli MK&IK goes AATU! Maanmittarikilta ja Rakennusinsinöörikilta lähtee yhteisvoimin valloittamaan Turun jokilaivoja Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto -approlle. Jatko baareina toimii Apollo + Armas.

Lähdemme matkaan Otaniemestä klo 10:30 ja takaisin lähdemme Turusta klo 02:00 Otaniemeen.

Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 2.4. klo 12:00 ja ilmolinkki lisätään tapahtumasivulle myöhemmin. Paikkoja on yhteensä 50, joista alustavat kiintiöt ovat IK 20, MK 20 ja 10 vapaa. Kiintiöt avataan 9.4. jolloin mahdolliset vapaat paikat täytetään ensin varasijoilla olevilla ilmoittautumis järjestyksessä.

Tapahtuman facebook sivun löydät TÄSTÄ!

MITÄ: Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto 2019
MISSÄ: Turussa!
MILLOIN: torstai 9.5.
KENELLE: IK, MK ja muut
DRESSCODE: Haalarit + lakki
HINTA: tarkentuu myöhemmin
MIKSI: Koska Turku on ihana ♥

Mikäli herää kysymyksiä, ottakaa rohkeasti yhteyttä:
IK:
Tuomas Orava
tuomas.orava@aalto.fi

MK:
Lotta Kuisma
lotta.kuisma@aalto.fi