IK-AK Perhe- ja kaverisitsit

[IN ENGLISH BELOW]

Tervetuloa keväisen vihertäville Arkkitehtikillan ja Rakennusinsinöörikillan sukulais- ja kaverisitseille!

Perjantaina 10.5. on aika kokoontua Servin Mökkiin uusien ja vanhojen ystävien sekä perheenjäsenten kanssa. Tutustuta perheesi ja ystäväsi sitsi- ja teekkarikulttuuriin oivalla tavalla Otaniemen sydämessä ja saavu itsekin nauttimaan ruoasta, juomasta ja laulusta. Cocktail-tilaisuus alkaa klo 18.30 ja sitsit käynnistyvät klo 19.00.
Paikkoja sitseille on varattu 160, 40 molempien kiltojen jäsenille sekä 40 molempien kiltalaisten aveceille. Jokainen kiltalainen voi tuoda yhden (1) perheenjäsenen tai ystävän. Mikäli kaikki paikat eivät täyty, on mahdollista tuoda useampi seuralainen!

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 22.4. klo 12.00 ja sulkeutuu maanantaina 6.5. Nappaa siis kaveri yhteen kainaloon ja perheenjäsen toiseen ja kipinkapin ilmoittautumaan! Molempien on ilmoittauduttava erikseen ja lisäksi ystävä ilmoitetaan aveciksi ilmon yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova sen sulkeuduttua.
Sitsit ovat k-18.

Jatkot alkavat Rantsulla noin klo 24.00 ja ovat kaikille avoimet.

MITÄ: Arkkitehtikillan ja Rakennusinsinöörikillan sukulais- ja kaverisitsit
MISSÄ: Servin Mökki, Jämeräntaival 4
MILLOIN: Pe 10.5. klo 18.30, kongi 19.00
MAKSAA: 15€
DC: Cocktail/tumma puku + teekkarilakki
MIKSI: Kaksin aina kaunihimpi

–In English —

Welcome to the relative and friend sitsit of the Guilds of Architecture and Civil Engineers!

On Friday the 10 of May it’s time to gather with old and new friends and relatives at Servin Mökki. Bring your friends and family and show them the sitsi-culture in the heart of Otaniemi. There will be good food, drinks and singing. The sitsit start with cocktails at 18.30 and the sitsit will begin at 19.00.
There are 160 places, 40 for each guild. Each guild member may bring one avec.
If all the spots are not filled you may bring additional companions.

The signup opens on Monday the 22nd of April at 12 PM and will be closed on Monday the 6th of May. So grab your friends and family by the hand and sign up! Please note that both you and your friend have to sign up seperately. If you wish to be seated together please mark each other as avecs.

The open afterparty starts at Rantsu at 12 PM.
Please take note that the sitsit and afterparty are for adults only.

WHAT: Friend sitsit-party with the Guilds of Architecture and Civil Engineers
WHERE: Servin Mökki, Jämeräntaival 4
WHEN: Friday 10th of May at 6:30 PM
PRICE: 15€
DC: Cocktail/dark suit + teekkari cap
WHY:  For the love of IK and AK

 

Ilmoittautuminen aukeaa alla olevalla sivulla 22.4. klo 12:00.

 

Ilmoittautumiseen tästä