Opintotoimikunta

Yleistä

Pääasiallinen opintotoimikunnan tarkoitus on ajaa killan opiskelijoiden etua opintojen ohella.
Tämä ilmenee pääasiallisesti korkeakoulun henkilökunnan kanssa kokoustaessa ja killan suhteiden ylläpitämisessä korkeakoulun suuntaan.

Opintotoimikunnalle kuuluu järjestää neljä tapahtumaa vuoden mittaan ja mahdollisesti muita tapahtumia yhteistyössä muiden killan toimikuntien kanssa. Vakiotapahtumat ovat Kesätyösauna, Alumnisauna, N-sauna ja opintoseminaari.

Opintotoimikunnan puheenjohtaja on killan opintovastaava johon voi ottaa yhteyttä missä tahansa opintoja askarruttavassa asiassa. Palautetta ja viestiä opintoihin liittyvissä asioissa voi lähettää myös palautelomakkeella.

Opintotoimikunta ylläpitää suhteita killan alumneihin yhdessä alumnisuhdevastaavan kanssa sekä pyrkii koko ajan laajentamaan alumniverkostoa. Toimikunnan tärkeä tehtävä on luoda kiltalaisille referenssejä työelämään jo opiskeluaikoina, jonka johdosta toimikunta järjestää seminaareja yhteistyössä yrityten kanssa.

Alumnisuhdevastaava:

Samuel Viitikko

Halloped- toiminta

Opintotoimikunnan muodostavat opintoavut ja hallopedit, eli hallinnon opiskelijaedustajat. Opintotoimikunnan puheenjohtaja on opintovastaava joka on myös AYY:n opintoneuvostoon jäsen. Insinööritieteiden korkeakoulun eli ENGin hallopedit tekevät paljon yhteistyötä. Tästä yhteistyöstä ja ENGin opintoasioista voit lukea lisää ENG opintoblogista.

Opintotoimikunta vaikuttaa opintoasioissa hyvin laajassa spektrissä ENG-korkeakoulun sisällä. Komiteoita joissa voi vaikuttaa ovat muun muassa:

Insinööritieteiden akateeminen komitea:
Killan hallopedit: Soile Bäckström, Niko Kälkäjä (vara)

Insinööritieteiden koulutusneuvosto:
Killan hallopedit: Jaakko Aho, Sami Soosalu (vara)

Insinööritieteiden opetuksen laaturyhmä:
Killan hallopedit: Niko Kälkäjä, Artturi Husu (vara)

Insinööritieteiden kandidaattiohjelman ohjausryhmä:
Killan hallopedit: Heidi Kaukinen, Artturi Husu (vara)

Insinööritieteiden maisteriohjelmien ohjausryhmä:
Killan hallopedit: Samuel Viitikko, Soile Bäckström (vara)

 

Haluaisitko itse vaikuttaa opintoasioihin tai tietää lisää Halloped-toiminnasta?
Jos kysyttävää, ideoita tai kiinnostusta löytyy, laita rohkeasti sähköpostia Opintovastaavalle!