Rekrytoi IK:lainen

Pöyry

Pöyryllä on harjoittelupaikkoja avoinna eri suunnittelualoilla, esim. geo-, tie- ja kalliorakentamisen parissa!

Käy tsekkaamassa: http://www.poyry.fi/ura-poyrylla

 

Helen

Helen palkkaa jatkuvasti energisiä osaajia joukkoonsa. Katso vapaat paikat täältä: helen.fi/rekry

 

Esri Finland

Etsimme 3-5 innokasta työntekijää osa-aikaiseen työhön. Työ soveltuu hyvin opintojen ohelle ja Trainee-ohjelma kestää vuoden verran. Tavoitteena on löytää ja kouluttaa meidän tulevaisuuden huippuosaajat meidän mahtavaa kasvavaan tiimiin. Haku sulkeutuu 25.10!

Lisäksi, jos listoilta löytyy valmistuneita tai jo työelämässä olevia, niin meiltä löytyy myös paljon muitakin paikkoja ja otamme aina vastaan avoimia hakemuksia. Meillä on huutava pula työntekijöistä, sillä kasvamme hurjaa vauhtia!

Lisätietoja GIS Trainee ohjelmasta: http://www.esri.fi/News/2017/gis-trainee-ohjelma-2018

Muut avoimet työpaikat: http://www.esri.fi/rekrytointi/liity-meihin

Lisätietoja: reeta.ojala@esri.fi | M +358 400 617 472 | esri.fi

A-Insinöörit

Haemme Espoon yksikköömme rakennuttamiseen PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ.

Voit olla vastavalmistunut diplomi-insinööri tai valmistumisvaiheessa oleva tuotannon teekkari. Tehtävässä menestyy vastuuntuntoinen ja sitoutunut joukkuepelaaja, joten jos olet sellainen, työt suuren hankkeen tiimissä alkavat pikaisesti. Rohkeimmat kertovat itsestään lisää sähköpostitse: jarmo.makela@ains.fi

SRV, Asiakaspalveluinsinööri

Haemme nyt joukkoomme kahta asiakaspalveluinsinööriä vahvistamaan innostunutta ja osaavaa asiakaspalvelutiimiämme.

Asiakaspalveluinsinöörinä vastaat asiakkaiden tarpeiden pohjalta tehtävistä asuntojen muutostöistä omaperusteisessa asuntotuotannossamme. Pidät langat käsissäsi monissa samanaikaisissa hankkeissa tarjoten asiakkaille mahdollisimman hyvää ja oikea-aikaista palvelua. Toimenkuvaasi kuuluvat lisäksi mm. muutostyöohjeiden laadinta, materiaalitilaukset urakoitsijoille sekä kaluste- ja materiaalitoimittajille ja työmaatarkastukset. Olet kokenut asiakaspalvelun ammattilainen ja halukas kehittämään asuntotuotettamme ja kiinnostunut nykyaikaisesta asumisesta. Huomioimme myös opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat, joille tarjoamme oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia ammattilaistemme joukossa.

Olet joukkuepelaaja ja toimit tiiviissä yhteistyössä asuntomyynnin ja -markkinoinnin, hankinnan, rakennuttamisen ja tuotannon kanssa. Olet joustava ja pystyt toimimaan järjestelmällisesti ja asiakaslähtöisesti. Odotamme rakennusalan koulutusta. Arvostamme kokemusta asukasmuutostöiden hoitamisesta, työmaakokemusta, kiinnostusta sisustamiseen, nykyaikaisten tietoteknisten järjestelmien osaamista sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, mukavat kollegat, mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä hyvät kehitysmahdollisuudet kasvavassa ja yrittäjähenkisessä organisaatiossa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen ja tarjoamme merkittävät henkilöstöedut.

Kysy rohkeasti lisää tehtävästä: tuotepäällikkö Riikka Lohikoski, puh. 050 466 5977, riikka.lohikoski@srv.fi. Lähetä hakemuksesi pikimmiten osoitteeseen rekry@srv.fi.

 

VR Track, DIPLOMITYÖNTEKIJÄ
Haemme rakennesuunnittelijaosaamista omaavaa diplomityöntekijää. Diplomityö tulee olemaan osa jo käynnistynyttä kehitysprojektia, joten aloitus on mahdollisimman pian. Diplomityön aihe liittyy sähköratapylväiden ristikkorakenteisten metallirakenteiden suunnitteluun sisältäen niiden mallintamisen sekä lujuustarkastelun. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu kehitysprojektin työpalavereihin osallistuminen. Diplomityön jälkeen toivoisimme hakijan jatkavan yrityksessämme rakennesuunnittelijan tehtävissä. Ensisijaisesti toivomme tekijää pääkaupunkiseudulle (Riihimäki, Helsinki), mutta olemme valmiita neuvottelemaan työpisteen sijainnista. Odotamme sinulta soveltuvia korkeakouluopintoja ja edellytämme ymmärrystä FEM-analyyseistä, lujuuslaskennasta, mitoittamisesta sekä 3D-mallintamisesta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta rautatiealalta, mutta katsomme sen eduksi. Arvostamme kehittämislähtöistä työotetta, kykyä viestiä selkeästi ja ymmärrettävästi sekä ryhmätyötaitoja.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua yrityksemme toimintaan sekä kehittyä yhdeksi rautatie-alan parhaista tekijöistä niin Suomessa kuin Ruotsissa.
Lisätietoja diplomityöpaikasta antaa ensisijaisesti suunnittelun suunnittelupäällikkö Mikko Rislakki, puh. 040 584 9319 tai sähköpostitse mikko.rislakki@vr.fi. Tarvittaessa lisätietoja voit kysyä suunnittelijalta Janika Parkkinen, puh. 040 863 0784, janika.parkkinen@vr.
Lähetä CV:n ja vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi sähköpostitse osoitteeseen mikko.rislakki@vr.fi.

 

Luja Talo, Tuotanto-/projekti-insinööri
Työpäiväsi koostuu hyvin monipuolisista työmaatehtävistä, joiden menestyksellinen hoitaminen edesauttaa työmaan pysymistä tavoitteissa laadun, aikataulun kuin myös kustannusten osalta. Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat hankinnoista, lisä- ja muutostöiden hallinnasta, suunnittelun ja hankintojen koordinoinnista, raportoinnista jne. Tehtävänkuvasi mahdollistaa osallistumisesi erilaisiin kehitysprojekteihin sekä osaamisesi jakamisen organisaatiossa eteenpäin. Omilla työtehtävien organisointitaidoilla pystyt vaikuttamaan joustaviin työaikoihin sekä etätyömahdollisuuteen. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. rakennusmestari, insinööri tai diplomi-insinööri.
Mikäli tunnet, että jollain tehtävänkuvasi mukaisella osa-alueella on vielä kehitettävääkin tai koulutustaustasi ei suoraan ole talonrakennusala, niin älä silti epäröi laittaa hakemusta. Oikean asenteen ja oppimishalujen avulla kokonaisuus kyllä täydentyy. Lujatalossa mahdollistamme tämän hyvässä porukassa.

Luja Talo, vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia
Vastaavana työnjohtajana toimit työmaan itsenäisenä vetäjänä. Työnjohtajana työpäiväsi koostuu pääosin vastuullasi olevien työvaiheiden työnjohdosta sekä aliurakoitsijoiden ohjauksesta. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta hakemastasi tehtävänkuvasta riippuen esim. rakennusalan insinööri tai rakennusmestari. Voit olla myös yrittäjätaustainen ja hankkinut kokemuksesi esim. aliurakoitsijakentällä, jolloin em. koulutustausta ei ole välttämätön. Lisäksi odotamme yhteistyökykyä ja esimiestaitoja tai halukkuutta esimiestehtäviin. Katsomme eduksi työmaatehtävien edellyttämän asenteen johtaa työmaita sekä siellä työskenteleviä laadukkaaseen työntulokseen turvallisuus huomioiden.

Vapaamuotoiset hakemukset 20.10.2017 mennessä täyttämällä hakemaasi tehtävää koskeva hakemuslomake osoitteessa www.luja.fi/tyopaikat
Halutessasi voit lisätä liitteeksi vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n.
Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Harri Halinen puhelin 044 585 2797 sekä työpäällikkö Juuso Haatainen puhelin 044 585 2826.

 

Tietoa Finland

Diplomityöpaikkoja tarjolla!

Lähestytkö diplomi-insinööriksi tai arkkitehdiksi valmistumista? Kiinnostaako tietomalleihin tai tietomallipohjaiseen rakennushankkeeseen liittyvät asiat? Haluatko ohjausta alan parhaalta osaajalta? Ota yhteyttä meihin: konsultointi@tietoa.fi

 

Academic Work

Concrete Urakointi Oy:llä:

Jr. työnjohtajahttps://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-tyonjohtaja-concrete-urakointi-oylle/14994683

Junior työnjohtajana pääset mukaan osallistumaan monipuolisesti erilaisiin työnjohtotehtäviin. Tulet aluksi työskentelemään yhdessä nimetyn työnjohtajan kanssa erilaisissa projekteissa. Tulette kiertelemään paljon työmailla, jossa näet mitä työnjohtajan tehtäviin kuuluu. Kokemuksen karttuessa pääset koko ajan enemmän itse tekemään käytännön hommia, joihin kuuluu muun muassa työnohjausta ja tarkastuksia.

 LVI-projektipäällikköhttps://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/lvi-projektipaallikko-concrete-urakointi-oylle/14994684

Tässä tehtävässä pääset monipuolisesti työskentelemään LVI-projektipäällikön tehtävien parissa saneerausrakentamisen puolella Uudenmaan alueella. Vastaat projektien vetämisestä sekä niihin liittyvistä tarjouslaskennoista ja sopimusneuvotteluista. Vastuullasi on koko projektin saattaminen alusta loppuun. Koot vaihtelevat, joten pääset monipuolisesti vetämään erilaisia mielenkiintoisia projekteja. Tässä positiossa pääset hyödyntämään jo olemassa olevia kontaktejasi esim. työntekijöihin ja materiaalintoimittajiin.

Urakointi-projektipäällikköhttps://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/urakointi-projektipaallikko-concrete-urakointi-oylle/14994685

Tässä tehtävässä pääset monipuolisesti työskentelemään urakointi-projektipäällikön tehtävien parissa saneerausrakentamisen puolella Uudenmaan alueella. Vastaat projektien vetämisestä sekä niihin liittyvistä tarjouslaskennoista ja sopimusneuvotteluista. Vastuullasi on koko projektin saattaminen alusta loppuun. Koot vaihtelevat, joten pääset monipuolisesti vetämään erilaisia mielenkiintoisia projekteja. Tässä positiossa pääset hyödyntämään jo olemassa olevia kontaktejasi esim. työntekijöihin ja materiaalintoimittajiin sekä kokemustasi suurempienkin projektien vetämisestä.

 

Lenze AB, Tekninen Sales Support, Helsinki

Työ sopii loppuvaiheen opiskelijalle tai vastavalmistuneelle. Ilmoitus löytyy osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tekninen-sales-support-kansainvaliseen-tiimiin/14994383

Solibri Oy, Tekninen dokumentoija, Helsinki

Työ sopii loppuvaiheen opiskelijalle. Ilmoitus löytyy osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tekninen-dokumentoija-it-alan-yritykseen/14994453. Etsimme henkilöä aloittamaan mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etenemme heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Lemminkäinen, työnjohtaja pääkaupunkiseudulle

Paikka sopii erityisesti loppuvaiheen opiskelijoille ja jo vastavalmistuneille, sillä tehtävä on on kokaikainen.

Ilmoitus löytyy osoitteesta: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tyonjohtaja-toimitilarakentamiseen-lemminkaiselle/14988901

Tässä tehtävässä pääset monipuolisesti työskentelemään työnjohtajan tehtävien parissa toimitilarakentamisen puolella Uudenmaan alueella. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu muun muassa työmaiden valvominen, töiden suunnittelu ja aikataulutus sekä työturvallisuusasiat. Tämän lisäksi osallistut myös palavereihin ja raportointiin. Työtehtävät määrittyvät valitun henkilön kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan. Tulet saamaan selkeän oman vastuualueen ja tukenasi on kokenut työmaaorganisaatio!

MaxBuild Oy, työmaainsinööriharjoittelija Vantaalle

Lyhyt kuvaus työtehtävästä:
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään korjausrakennuskohteiden parissa. Työnkuva sisältää monipuolisesti työmaainsinöörin tehtäviä. Työssä pääset osallistumaan rakentamisen koko prosessiin ja työtehtäväsi tulevat sisältämään muun muassa aikatauluttamiseen, asukasmuutoksiin ja hankintoihin liittyviä tehtäviä. Lisäksi työ sisältää hallinnollisia tehtäviä esimerkiksi pöytä- ja laatuasiakirjojen laatimisen muodossa. Tehtävässä tulet toimimaan yhdessä kokeneemman insinöörin kanssa. Työmaat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Työtehtäviisi kuuluu: Työmailla työskentely,TR- ja laatumittaukset, aikataulutukseen ja hankintoihin osallistuminen, pöytä- ja laatuasiakirjojen laatiminen, työmaakansioiden ajantasaisuudesta huolehtiminen. Linkki työpaikkailmoitukseen: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tyomaainsinooriharjoittelija-monipuoliseen-ja-kasvavaan-rakennusalan-perheyritykseen/14991724

KK-Palokonsultti Oy, PALOTEKNINEN SUUNNITTELIJA ESPOOSEEN

Lue lisää ilmoituksesta: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/palotekninen-suunnittelija-espooseen/14992728

Mesta Oy, TYÖNJOHTAJA PIENTALORAKENTAMISEEN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Oletko jo valmistunut tai valmistumassa oleva rakennusalan tuleva ammattilainen? Haluatko kehittää osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa osana laadukkaaseen rakentamiseen keskittynyttä perheyritystä? Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja työtä pelkäämätöntä työnjohtajaa kokoaikaisiin tehtäviin pääkaupunkiseudulle. Tässä on nuorelle ammattilaiselle loistava tilaisuus päästä laaja-alaisten tehtävien parissa osallistumaan koko pientalorakentamisen prosessiin.

 Linkki ilmoitukseen: https://academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tyonjohtaja-pientalorakentamiseen-paakaupunkiseudulle/14993293

Steelpro, suunnitteluinsinööri 

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/suunnitteluinsinoori-steelprolle-kokoaika-vantaa/14992753

T2H, hankekehittäjä

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/hankekehittaja-t2hlle-kokoaika-vantaa/14992758

LP-Vahinkosaneeraus Oy, avustava työnjohtaja Helsinkiin

Paikka sopii erityisesti loppuvaiheen opiskelijoille sekä vastavalmistuneille, sillä tehtävä on kokoaikainen. Tehtävä tarjoaa erinomaiset etenemis- ja kehittymismahdollisuudet uransa alkuvaiheessa olevalle osaajalle myös pitkällä tähtäimellä. Kyseessä on alkuun 12kk määräaikainen työsuhde, mutta työsuhteen aikana on hyvät mahdollisuudet keskustella jatkosta.

Ilmoitus löytyy osoitteesta: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/avustava-tyonjohtaja-kokoaika-helsinki/14991247

Tässä tehtävässä saat hienon mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään työnjohtajana! Työskentelet aluksi kokeneemman henkilön työparina mutta kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa saat enemmän vastuuta sekä vaativampia tehtäviä. Työ tapahtuu sekä toimistolla että työmailla.

 

Fira, työmaainsinöörin/ työnjohtajan, laskentainsinöörin sekä hankintainsinöörin tehtävät

Ilmoitukset löydätte osoitteista:

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tyojohtajia-tyomaainsinooreja-firalle-uudis-korjausrakentamiseen/14989453

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-hankintainsinoori-firalle-tuotantotalous-rakennusinsinoori-vantaa/14990164

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-kustannusasiantuntija-firalle-laskennan-pariin-tuotantotalous-rakennusinsinoori/14990165

 

 

K6 Consulting Oy: Projekti-insinööri

Tyyppi: Osa-aikainen, vakituinen

 Suositusvuosikurssi: 3 vsk. – opintojen loppuvaihe

 Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan

 Työaika: n. 15 h/vko

 Sijainti: Espoo/Helsinki

 Haku-DL: 19.7.2017

K6 Consulting on kasvava rakennuttajakonsulttitoimisto. Etsimme uusia osaajia, jotka pystyvät toimimaan uudenlaisessa verkostoituneessa projektitoiminnan ympäristössä. Palvelemme joustavasti asiakkaitamme, ja toimimme tehokkaasti nykyaikaisilla projektitoiminnan ICT-järjestelmillä ja vältämme byrokraattisia toimintatapoja. Osaamisellamme ansaitsemme päivittäin asiakkaidemme luottamuksen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoista työtä asiantuntijaorganisaatiossa, joka tuo merkittävää lisäarvoa asiakkailleen. Projektimme ovat korkean teknologiaan liittyvä hankkeita ja asiakkaamme Suomen yrityselämän johtavia yrityksiä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja omiin työaikoihisi. Tarjoamme myös mahdollisuutta kehittyä omien kiinnostuksiesi mukaan sekä annamme tukea kehittymisellesi.

K6 Consulting etsii nyt kehittymishaluista ja oma-aloitteista projekti-insinööriä! Projekti-insinöörinä osallistut laaja-alaisesti rakennuttamisprojektien hallintaan liittyviin tehtäviin. Laadit tarjouspyyntöjä ja sopimuksia, kirjoitat kokousmuistiinpanoja, kilpailutat urakoitsijoita, teet laskelmia ja kustannusarvioita sekä muita selvityksiä projekteista. Seuraat aikatauluja ja osallistut rakennusvalvontaan työmaalla. Lisäksi työhösi kuuluu asiakkaille raportointia sekä alihankkijoiden ja urakoistijoiden kanssa yhteydenpitoa.

Etsimme oppimishaluista ja aloitekykyistä henkilöä, joka on kiinnostunut laaja-alaisista rakennuttamisprojekteihin liittyvistä tehtävistä. Tämä onkin ainutlaatuinen tilaisuus päästä olemaan aidosti mukana suurille kansainvälisille yrityksille tuotettavissa projekteissa! K6 Consulting tarjoaa sinulle pienen yrityksen edut ja voit helposti sovittaa opintosi töidesi ohelle.

Odotamme:

  •   Soveltuvia alan opintoja yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta (esim. rakennustekniikka, kiinteistötalous, talotekniikka
  • Oma-aloitteista asennetta ja oppimishalua
  • Hyviä MS Office -taitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Luemme eduksi:

  • Osaamisen MS Projectista ja/tai CAD:sta

K6 Consulting tarjoaa:

  • Monipuoliset työtehtävät mielenkiintoisissa projekteissa suurten globaalien yritysten parissa (esim. suuret teollisuuden/teknologia-alan yritykset ja finanssialan yritys)
  • Tilanteeseesi sovitettavat työajat ja etätyömahdollisuuden
  • Tilaisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi
  • Pienen yrityksen joustavuuden ja vapaamuotoisuuden tekemisessä

Oletko sinä K6 Consultingin uusi projekti-insinööri? Jos vastauksesi on kyllä, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 19.7.2017 tänne: https://apply.atalent.fi/k6-consulting-oy-projekti-insinoori-7-2017 .

Kerrothan hakemuksessasi itsellesi parhaiten sopivan aloitusajankohdan sekä palkkatoiveesi. Pyydämme sinua toimittamaan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Tässä tehtävässä työllistyt aTalentin. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi).