Rekrytoi IK:lainen

Pöyry

Pöyry hakee kalliorakennussuunnittelijaa Vantaalle Kalliorakennus- ja tunnelisuunnitteluyksikköön.

Lisätietoja alla olevan linkin kautta:

http://www.poyry.fi/ura-poyrylla/avoimet-tyopaikat/kalliorakennussuunnittelija-vantaa

 

Junior kehittäjä paikkatietopalveluihin Helsinkiin!

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana noin kymmenen henkilön tiimiä ja tekemään teknisiä toteutuksia paikkatietopalveluihin. Tiimissä on paljon kokeneita osaajia, joilta on myös mahdollista saada apua ja tukea tarvittaessa. Tehtävä tulee muokkautumaan oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan! Tärkeintä on, että työskentely paikkatiedon parissa kiinnostaa sinua.

Työpaikka löytyy osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-kehittaja-paikkatietopalveluihin-helsinkiin/15003551

 

Granlund, Harjoittelija ympäristötoimialalle

Haluatko tulla mukaan energiseen työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden
kanssa uusia ratkaisuja kestävän rakennetun ympäristön haasteisiin?
Haemme opiskelijaa osa-aikaisiin avustaviin tehtäviin sekä oppimaan ja kehittymään kanssamme
rakennusten ympäristösertifikaattien (mm. LEED ja BREEAM) osaajaksi ympäristötoimialalle.
Tehtäviin kuuluu pääasiassa avustaminen sertifiointiprosessissa, minkä lisäksi mahdollisesti myös muita
toimialan tehtäviä. Parhaiten soveltuva koulutus on talotekniikan tai vastaavan pääaineen toisen tai
kolmannen vuoden opinnot.
Arvostamme kokemusta kiinteistöjen ylläpitotoiminnasta ja korjausrakentamisesta sekä positiivista
asennetta ja tiimityötaitoja. Hyvä organisointikyky ja kokonaisuuksienhallinta katsotaan eduksi.
Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa johtava asiantuntija Robert McGrath 050 315 2433,
robert.mcgrath(a)granlund.fi
Lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 6.3.2018 mennessä osoitteessa:
http://www.granlundconsulting.fi/rekrytointi/

 

SWECO

Haemme Helsinkiin PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Toimit rautatiehankkeissa projekti-insinöörinä projektipäälliköiden apuna. Osallistut hankintojen / sopimusten valmisteluun, projektien aikataulujen laadintaan ja kustannusten hallintaan. Uskallat ottaa itsenäistä vastuuta, mutta toimit mielelläsi myös tiimipelaajana. Arvostamme aktiivista itseohjautuvaa työskentelytapaa ja rohkeutta tarttua haasteisiin. Odotamme hakijalta tekniikan alan koulutusta (TkK, AMK-ins, DI), mutta myös valmistumisen kynnyksellä olevalla opiskelijalla on loistava tilaisuus päästä mukaan alan parhaiden joukkoon.

Lisätiedot ja hakeminen osoitteessa: http://www.sweco.fi/ura/Avoimet-tyopaikat/projekti-insinoori–project-engineer3/

 

Barona,

Rakennus:

Palkkaamme kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin pääkaupunkiseudun alueen rakennustyömaille. Rakennustöissä pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme osaamisesi, kiinnostuksesi sekä kokemuksesi perusteella. Tarjolla on muun muassa rakennusapumiehen ja rakennusmiehen paikkoja.

Linkki rakentamisen kesätyöhakuun:

https://careers.barona.fi/tyopaikka/5a74398ab879e926eb03d7c1/Rakennusalan-kesatyohaku/

Teollisuus:

Teollisuuden toimiala hakee opiskelijoita rakennusteollisuuden kesätöihin eri yrityksiin monipuolisiin tehtäviin. Käymme hakijoiden kanssa heidän mielenkiintoa ja ammattitaitoaan vastaavia tehtäviä lävitse.

Haemme tämän kevään aikana useita rakennusalan opiskelijoita eri asiakasyrityksiimme kesätöihin monimuotoisiin tehtäviin. Iso osa tehtävistä on tuotantopainotteisia, mutta joukkoon mahtuu myös laaduntarkkailijantehtäviä.

Linkki teollisuuden kesätyöhakuun:

https://o2.barona.fi/rakennusalan-kesatyohaku-5a7af3248c643b73a39126b9/info

 

DI-työntekijä
Digitaalisuus ja johtaminen rakennusalalla

Proko Oy hakee diplomityöntekijää. Proko Oy on entiseltä nimeltään ISS Proko Oy, joka fuusioituu kansainväliseen WSP-konserniin vuoden 2018 aikana.

Tutkimustyön aihealueena on rakennushankkeiden johtamisen kehittäminen digitaalisin keinoin, rakennusalan ja organisaatioiden digitaalinen murros ja strategia. Aihetta tarkennetaan kiinnostuksesi mukaan. Rakennusalan kokemus tai opinnot luetaan eduksi. Jos digitaalisuuden kehittäminen rakennustoimialalla kiinnostaa, ole reilusti yhteydessä!

Tutkimustyö liittyy Tuotantotalouden laitoksen johtamaan DICIA-tutkimushankkeeseen, jonka puitteissa tutkimustuloksia hyödynnetään ja jonka tutkijatiimi toimii diplomityöntekijän tukena.

Paikka: Yrityksen toimitila / sopimuksen mukaan etänä
Kesto: 6 kk
Palkka: 2500 € / kk
Aloitus: voi aloittaa heti tai viimeistään kevätkauden 2018 aikana

Lisätietoja: väitöskirjatutkija Mari Holopainen, Aalto-yliopisto (0407620944) tai toimitusjohtaja Harri Väänänen, Proko Oy (0400-415 294)

 

Academic Work

Etsimme Telinekataja Oy:lle kehittymishaluista Työnjohtajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Uudellemaalle:  https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tyonjohtaja-rakennusteline-ja-saasuojaratkaisuiden-toteutukseen-telinekataja-oy/15000125

” Telinekatajalla voit toimia työnjohtajana, jos sinulla on tekninen koulutustausta sekä oikea asenne! Työ vaatii organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittyä ja oppia. Yritys on pohjoismaiden suurin telineisiin ja sääsuojiin erikoistunut yritys, ja tehtävässä pääset mukaan hyvin monipuolisiin projekteihin. Heidän ratkaisunsa palvelevat sekä korjaus-, uudis- ja infrarakentamista sekä teollisuutta.”

 

Academic Work

Etsimme Peab Oy:lle Tuotantoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle:

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tuotantoinsinoori-uudisrakentamiseen-peabille/15000509

”Haluatko työskennellä tuotantoinsinöörinä uudisrakentamiseen parissa osana isoa kansainvälistä yritystä? Kiinnostaako sinua työskentely talossa, jossa saat tuen kokeneemmilta kollegoilta, yhteishenki on hyvä ja saat kasvaa omien kiinnostustesi mukaan? Olet tehtävään soveltuvan koulutuksen loppumetreillä ja omaat hieman työkokemusta esimerkiksi harjoitteluiden kautta? Jos vastauksesi kysymyksiin on ”kyllä”, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään! Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.”

 

DI-TYÖ-/KESÄTYÖPAIKKA SRT – UUSIMAA Oy:LLA

Insinööritoimisto SRT – Uusimaa Oy hakee kesälle 2018 diplomityöntekijää/kesätyöntekijää Järvenpäähän. Hakemuksia otetaan vastaan tammi-maaliskuussa ja työkin voi alkaa hyvissä ajoin keväällä. Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen seppo.heikkinen@srtoy.net. Mahdollisuus perehtyä rakennesuunnittelun eri osa-alueisiin, 3d-mallintamisesta kehitystehtäviin uudenaikaisilla työkaluilla ja laskentaohjelmistoilla sekä jatkaa yrityksen palveluksessa vakituisena työntekijänä. Lopputyöaihemahdollisuus teekkareille olisi uudesta alkavasta betoniteollisuuden kehitystyöstä. Tiedusteluihin vastaa DI Seppo Heikkinen p. 044 – 7694 460.

 

YGOFORUM etsii DIPLOMITYÖNTEKIJÄÄ aiheenaan

”Infrarakentamisen päästölaskennan kehittäminen” 

Diplomityöntekijän tehtävänä on laatia diplomityö päästölaskentojen kehittämisestä  yhteistyössä alan toimijoiden kanssa ja erityisesti VTT:n kanssa, jossa työ toteutetaan. Työssä tullaan käyttämään VTT:n laskentatyökaluja. Työsuhde on määräaikainen ja sen pituus on noin 6 kuukautta. On mahdollista, että työt tehdään stipendillä. Työn voi aloittaa 1.3.2018 tai jo aiemmin.

Yhteistiedot: Leena Korkiala-Tanttu, 050 312 4775, leena.korkiala-tanttu@aalto.fi

 

Citec Oy

We are looking for motivate future civil engineers with a solid interest in structural analysis and a good theoretical background, that would like a future opportunity to work in international industrial projects.

The company webpage is www.citec.com and those that show interest can apply through the following links:

https://rekry.oikotie.fi/recruitment/jobs/citec-oy-ab/o/20305/en_US/en_US/details

http://www.citec.com/en-US/Careers/Vacancies

 

YIT:n kesätyöharjoitteluhaku 2018 on avoinna 2.1.2018 – 28.2.2018! 

Jaossa on paikkoja rakentamisen ja kalustopalvelun alalta sekä toimistotehtäviä eri puolella Suomea. Tarkenna hakemuksessa millaisesta työstä olet kiinnostunut. Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja koko hakuajan, jo heti sen ensi päivistä lähtien.

Haku kevään harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoihin tapahtuu samanaikaisesti kesätyöhaun kanssa. Haemme myös gradu- ja diplomityöntekijöitä eri aloilta tekemään meille lopputyötään sekä uusia YIT Opintolaisia.

Linkki työpaikkailmoitukseen: https://www.yitgroup.com/fi/toihin-yitlle/opiskelijoille

 

WSP, KESÄTYÖPAIKKOJA

WSP:n kesätyöhaku on auennut osoitteessa:https://wspfinland.teamtailor.com

 

 

Vahanen, KESÄTYÖPAIKKOJA

Vahasen kesätyönhaku on auennut osoitteessa: https://vahanen.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_LOJ&list=1&StartPage=1&rspvt=ny2a31ks5xc08koooowwokg44oo0gss/

Vahanen, harjoittelu- ja diplomityöpaikka 

Vahasella on auki betonista innostuneelle opiskelijalle soveltuva harjoittelupaikka. Harjoittelupaikan lisäksi tarjoamme diplomityötä ajankohtaisesta betonimateriaaliaiheesta, työhön voisi iskeytyä vaikka heti.

Kiinnostuneet voivat olla yhteyksissä Sami Niemeen: yksikönpäällikkö, 0505967904, sami.niemi@vahanen.com.

 

BoostBrothers

Haemme Boost Brothersille motivoitunutta ja aktiivista nuorempaa rakennuttamisen asiantuntijaa! Mikäli haluat olla mukana kehittämässä rakennusalaa ja viemässä rakentamisen tuottavinta tietoa käytäntöön, tässä saattaa olla juuri sinun mahdollisuutesi. Tässä tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä rakennushankkeiden tilaajien kanssa ja tuot teknistä näkökulmaa rakennusprojektien eri vaiheisiin yhdessä Boost-tiimin kanssa. Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. hankevalmistelua, kustannuslaskentaa ja suunnittelun ohjausta. Toimenkuvasi ei kuitenkaan ole kiveen hakattu – saat itse vaikuttaa siihen ja kehittää tehtävää oman erityisosaamisesi ja motivaatiosi mukaan.

Lisäinfoa ja hakemukset: https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/nuorempi-rakennuttamisen-asiantuntija/

 

Pöyry

Pöyryllä on harjoittelupaikkoja avoinna eri suunnittelualoilla, esim. geo-, tie- ja kalliorakentamisen parissa!

Käy tsekkaamassa: http://www.poyry.fi/ura-poyrylla