Rekrytoi IK:lainen

Haemme pääkaupunkiseudulle

DIPLOMITYÖNTEKIJÄÄ INFRAPROJEKTIEN JÄNNITYSYKSIKKÖÖN

Etsimme infraprojektien jännitysyksikkömme tiimiin diplomityöntekijää uudeksi työkaveriksemme. Yksikössämme urakoimme esimerkiksi siltojen ja pysäköintilaitosten jännitystöitä, sekä erilaisia ankkurointeja. Diplomityöntekijänä tulet työstämään kanssamme yksikkömme kehitysprojektia.

 

Olisitko sinä etsimämme osaaja?

Rakennetekniikan opinnot ja ymmärrys rakenteiden mitoituksesta tukevat kehitysprojektimme aiheen työstöä. Olet motivoitunut rakennusalan tulevaisuuden osaaja ja innokas kehittämään toimintaamme. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja tarkka, ja kanssasi on mukavaa työskennellä. Kerrothan hakemuksellasi meille, mikä sai sinut kiinnostumaan juuri tästä tehtävästä. Mainitse hakemuksellasi myös, millä aikavälillä voit työskennellä meillä.

 

Harjoittelijana YIT:llä

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Luodaksemme entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä, raudanlujassa joukossamme työskentelee yli 10 000 rakennusalan asiantuntijaa työnjohdon taitajista hankinnan huippuosaajiin. Harjoittelijat ovat tärkeä osa osaavaa porukkaamme, ja YIT Polulla työmaillamme ja toimistoissa työskenteleekin vuosittain yli tuhat harjoittelijaa. Luotamme osaajiemme monipuoliseen osaamiseen ja ammattitaitoon, ja meillä työ kehittyy sinun mukanasi.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Mikko Toivoseen, puh. 050 564 6997.

Hae mukaan viimeistään 27.3.2019, ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme! Tutustumme hakemuksiin koko hakuajan, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. https://www.yitgroup.com/tyopaikat

 

Työmaainsinööri NRC Groupille

Academicwork etsii vastavalmistunutta työmaainsinööriä NRC Groupille Itä-Suomeen.

Kyseessä on 12kk määräaikainen työsuhde. Työ soveltuu kone/rakennus/ympäristö-insinöörille

Lisätietoa työpaikasta

Hakuaika 16.3.2019 asti, mutta työhakemuksia käydään jatkuvasti läpi!

 

Sweco

Kesätyöhakumme on avautunut 3.12.2018. Tarjoamme pääosin tekniikan alan loppuvaiheen opiskelijoille mahdollisuuksia niin kesäharjoitteluun kuin myös opintojen ohella tapahtuvaan osa-aikatyöhön ja sen myötä myös mahdollisuuksia lopputyön tekemiseen. Erityisesti työuran alkuvaiheessa esimiehen ja kollegojen tuki on tärkeää. Panostamme erityisesti perehdytykseen ja tarjoamme parhaita kesätyökokemuksia, mahdollisuuksia ja haasteita, jotta pääset kehittymään urallasi.

https://www.sweco.fi/ura/Opiskelijoille/

 

Sitowise, Junior rakennesunnittelija

Etsimme parhaillaan Junior rakennesuunnittelijaa siltasuunnittelutiimiin asiakasyrityksellemme Sitowiselle 12 kuukauden työsuhteeseen, jonka aikana on myös mahdollista keskustella jatkosta. Työ on kokoaikainen ja sopii siten loppuvaiheen opiskelijalle tai jo valmistuneelle ja siksi lähestynkin teitä.

Ilmoitus löytyy osoitteesta https://jobs.academicwork.fi/annons/junior-rakennesuunnittelija-siltasuunnittelutiimiin-sitowise-oylle/15015707?preview=1

Etsimme henkilöä aloittamaan mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etenemme heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.