Rekrytoi IK:lainen

Diplomityöpaikka avoinna Granlundilla: Rakennusten energiatehokkuuden datapohjainen konsultointi

Diplomityön tavoitteena on vastata seuraaviin peruskysymyksiin:

  • Mitä on rakennushankkeiden energiakonsultointi vuonna 2025 ja millä menetelmillä tätä toteutetaan?
  • Miten energiasimulointia, -mallintamista ja optimointia tehdään nyt, miten tulevaisuudessa?
    • Miten olemassa olevia datalähteitä ja avointa dataa voidaan hyödyntää, mitä uusia datalähteitä muodostuu?
    • Energialaskentaohjelmistojen kehittyminen, tietomalli-integraatiot, digitaaliset kaksoset, jne.

Koulutusohjelmasi voi olla esimerkiksi energiatekniikka, LVI-tekniikka, rakennustekniikka, tuotantotalous, tietojohtaminen tai teknillinen fysiikka. Toivomme, että sinulla on data-analytiikkaan liittyviä opintoja, olet menestynyt opinnoissasi hyvin ja olet kiinnostunut kehittämään rakennusalaa.

Työ on mahdollista aloittaa vuoden 2020 alussa tai myöhemmin kevään aikana. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, opintorekisteriote ja CV hakulomakkeellamme sunnuntaihin 2.2.2020 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuun pääset tästä.

 

Hae kesätöihin Metsä Groupille!

Metsä Groupilla tehdään kasvavaa, tulevaisuuden liiketoimintaa! Keskitämme pitkän linjan puu- ja kuituosaamisemme niihin tuotteisiin, joissa kuulumme toimialan kirkkaaseen kärkeen. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia kesätöitä eri puolilla Suomea, turvallisen työympäristön sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Hae Metsän kesätyöpaikkoja 28.2.2020 mennessä!
www.metsagroup.com/kesatyot

 

 

YIT hakee kesäharjoittelijoita koko Suomen alueelle

”Hartioille sopivasti kuormaa ja aina isommat saappaat tarjolla.”

Oletko innokas ja oppimishaluinen nuori osaaja, joka haluaa näyttää taitonsa rehdissä ja raudanlujassa työporukassa? Meillä on sinulle pesti, oli paikkasi sitten papereiden parissa tai betonimyllyn kyljessä.
Rakennusalan monipuolisimmat ja mielenkiintoisimmat kesätyö- ja harjoittelupaikat ovat nyt haussa työmaillemme ja toimistoillemme ympäri Suomen.

Meillä olet alusta saakka osa porukkaa – arvostettu tekijä. Pääset työskentelemään ammattilaistemme kanssa, kohtaamaan haasteita ja viemään oppimasi seuraavalle tasolle, joka päivä. Suuressa talossamme saat avarat mahdollisuudet urapolkusi rakentamiseen. Pääset myös jakamaan kokemuksia toisten harjoittelijoiden kanssa ja luomaan verkostoja yrityksen sisällä. Lupaamme, että työkavereiden tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä.

Harjoitteluhakuun pääset tästä.

Hakuaika päättyy 28.2.2020.

 

Studentwork etsii BIM Developeria Granlund Oy:lle Helsinkiin.

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Granlund Oy:lle haasteista innostuvaa ja innovatiivista BIM Developeria Innovaatio- ja kehitysyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta.

Tehtävässä pääset kehittämään uusia työkaluja rakennusalan suunnittelun automatisointiin ja tietomallipohjaiseen suunnitteluun. Työskentelet Autodesk Revitin parissa, ja saat luoda sekä muokata Revitin toiminnallisuuksia ja selvittää, miten niitä voi hyödyntää tehokkaammin. Työ muotoutuu sitä tehdessä ajan myötä, eikä kahta samanlaista päivää ole. Granlund tarjoaa kehittymiselle loistavat mahdollisuudet ja tukea oppimisellesi antavat kollegat, jotka ovat alan huippuasiantuntijoita.

Linkki ilmoitukseen. 

Viimeinen hakupäivä on 12.01.2020.

 

Brunwick Real Estate etsii Techical Manageria

Brunswick Real Estate hakee nyt Technical Manageria työskentelemään Helsinkiin tai Tukholmaan! Tehtävä voisi kiinnostaa erityisesti loppuvaiheen opiskelijoita. Lisää tietoa roolista löytyy tästä linkistä. 

Hae viimeistään 12.01.2020.

 

Fortumin Summer Energy 2020 -kesätyökampanjan hakuaika on käynnissä nyt!

Kesäharjoittelijana Fortumilla saat arvokasta kokemusta työelämästä ja asiantuntevaa ohjausta energia-alan ytimessä. Olemme yksi alan suunnannäyttäjistä: meillä pääset kokeneiden ammattilaisten kanssa kehittämään toimialan uusimpia innovatiivisia ratkaisuja, jotka koskettavat meitä kaikkia.

Alla muutamia poimintoja kesätyömahdollisuuksistamme:

Kesäharjoittelija, Voimalaitosmallintaja, Espoo. 

Kesäharjoittelija, Prosessianalyysit, Espoo. 

Kesäharjoittelija, Materiaalin hallinta, Riihimäki. 

Kesäharjoittelija, Ydinvoimaprojektit, Loviisa. 

Kaikki kesätyöpaikkamme löytyvät täältä. 
Hakuaika päättyy 31.1.2020!

 

Tule unelmien kesäduuniin Swecolle – kesätyöhakumme on auki!

Huomio tekniikan alan opiskelijat! Sweco hakee kesätöihin opiskelijoita, jotka haluavat kehittyä rakennus- ja suunnittelualan asiantuntijoina.

Etsit opintojasi vastaavaa kesätyötä ja haaveissasi on löytää työpaikka, jossa voisit työskennellä myös tulevaisuudessa. Mahdollinen suunnitteluohjelmien osaaminen tai aiempi kokemus alalta, esimerkiksi työmaa- tai suunnittelutehtävistä, on eduksi. Aiempaa kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin positiivista ja uuden oppimiseen motivoitunutta asennetta. Tarjoamme kesätöitä toimipisteissämme ympäri Suomea.
Hakuaika kesätöihimme on 2.12.19-16.2.2020, mutta nopeat syövät hitaat, eli kannattaa toimia nopeasti ja varmistaa kesäduunipaikka mahdollisimman pian. Kesätyöhakumme on auki kotisivuillamme: https://www.sweco.fi/kesarekry2020.

 

Pöyry Stars -urapolkuohjelma opiskelijoille

Haku seuraavaan Pöyry Stars -ohjelmaan on nyt auki. Kahden vuoden Pöyry Stars -urapolku rakentuu kesätöistä, sinulle sopivasta määrästä osa-aikatyötä lukuvuoden aikana, diplomi- tai opinnäytetyöstä sekä mahdollisesta ulkomaanjaksosta.

Tsekkaa lisätietoa alla olevasta linkistä ja hae!

https://www.poyry.fi/ura-poyrylla/poyry-opiskelijoille/poyry-stars

 

Thesis positions at Valmet

We have opened several thesis positions at Valmet Automotive starting in the beginning of 2020. Application period is until January 7, 2020.

More info: https://career2.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=valmetauto&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=fi_FI&career_job_req_id=2498&selected_lang=en_GB&jobAlertController_jobAlertId=&jobAlertController_jobAlertName=&_s.crb=Y4I39QuBesT8YdEgFEl4Gx9Tp2U%3d

 

Granlundin harjoitteluhaku on käynnissä 2.12.2019–16.2.2020

Granlund on vuosikymmenten aikana kasvanut LVI-suunnittelutoimistosta laaja-alaiseksi kiinteistö- ja rakennusalan
konserniksi. Meillä on tarjolla harjoittelupaikkoja esimerkiksi näiden alojen opiskelijoille:
• LVI-tekniikka
• Sähkötekniikka
• Energiatekniikka
• Ympäristötekniikka
• Rakennetekniikka
• Automaatiotekniikka
• Ohjelmistotekniikka
• Kiinteistötalous
• Taloustieteet
Lähetä harjoitteluhakulomake osoitteessa: www.granlund.fi/ura/opiskelijat/

 

Partiture – (Jr.) Project Manager energiatoimialan digitalisointi- ja cleantech-projekteihin!

Tyyppi: Kokopäivätyö, vakituinen
Tausta: Opintojen loppuvaihe – valmistunut tai jo työkokekmusta
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian (sopimuksen mukaan)
Työpaikan sijainti: Annankatu 31-33, Helsinki
Haku-DL: su 29.12.2019

Lisätietoja: https://atalent.fi/open-position/jr-project-manager-energiatoimialan-digitalisointi-ja-cleantech-projekteihin

 

Kesätyöharjoitteluun Firalle

Fira etsii kesäksi 2020 työnjohtoharjoittelijoita pääkaupunkiseudulle monipuolisiin uudis-, modernisointi- ja asuntorakentamisen hankkeisiimme sekä putkiremonttikohteisiimme. Haussa on myös hankintatiimin harjoittelija. 

Lisätietoa työnjohtoharjoittelusta

Lisätietoa hankitatiimin harjoittelusta

Fira odottaa hakemustasi innolla!

Hae viimeistään 31.1.2020

 

WSP:n kesätyöpaikkojen haku vuodelle 2020 on avattu!

Uskomme WSP:llä, että työ sujuu, kun on hyvä fiilis ja ympärillä tiimi, johon voimme luottaa.

Monialaiset, eri alojen huippuosaamista vaativat projektit edellyttävät onnistuakseen avointa ja osallistavaa työilmapiiriä.

Nyt liki 40 kesätyöpaikkaa avattuna eri puolilla Suomea!

Tutustu kesätyöpaikkoihin tarkemmin linkistä ja hae sinulle sopivaan tehtävään:

https://rekry.wsp.com/

 

Nuorempi tuotepäällikkö

Kaiko Oy etsii nuorempaa tuotepäällikköä ottamaan haltuunsa LV-Talotekniikkatuotteiden dynaamisen kentän. Työhön haetaan myyntiin soveltuvaa kaupan-alan tai teknillisen-alan koulutusta. 

Lisätietoa 

Hae viimeistään 17.11.2019

 

Ovatko tekniikan, teknologian tai luonnontieteiden opintosi jo hyvässä vauhdissa tai oletko vasta valmistunut? Tule A-insinööreille kesäksi töihin hankkimaan kannuksia.

A-Insinööreissä teemme töitä rakennusten ja infran suunnittelun sekä rakennuttamisen parissa. Etsimme kesäharjoittelijoiksi aikaansaavia, innostuneita tekniikan alan tulokkaita, jotka haluavat kasvaa asiantuntijoina yhdessä kokeneempien kollegojen ja asiakkaiden kanssa. Saatat jäädä meille pitemmäksikin aikaa.

Tarjoamme harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja useilla paikkakunnilla Suomessa. Mainitse hakulomakkeella, millä paikkakunnalla toivoisit työskenteleväsi ja kerro itsestäsi sekä kesätyötoiveistasi lisää, niin katsomme millainen kesätyö voisi sopia sinulle.

Reilujen kollegojen ja mielenkiintoisten tehtävien lisäksi saat harjoittelijana tai kesätyöntekijänä kilpailukykyisen palkan, modernit työtilat ja -välineet sekä tukun henkilöstöetuja – mm. aamiaisen joka aamu.

Käymme hakemuksia läpi heti niiden saapuu, joten älä turhaan viivyttele. Toivomme hakemustasi ihan viimeistään 29.2.2020

Hakemaan pääset tämän linkin kautta.

HR-tiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi sähköpostilla rekrytointi@ains.fi