Rekrytoi IK:lainen

Academic Work

Etsimme parhaillaan Junior LVI-suunnittelijaa asiakasyrityksellemme Climaconsult Finland Oy Espooseen. Työ on kokoaikainen ja sopii loppuvaiheen opiskelijalle tai jo valmistuneelle ja siksi lähestynkin teitä. Voitte vapaasti levittää ilmoitusta, jotta potentiaaliset henkilöt kuulevat työstä ja pääsevät hakemaan!

Tässä lyhyt kuvaus tehtävästä: ” LVI-suunnittelijan tehtävässä tulet osallistumaan laajasti muun muassa ilmanvaihdon ja talojen lämmönjakelun suunnitteluun liittyviin tehtäviin. Tulet työskentelemään useiden mielenkiintoisten projektien parissa ja tekemään asiakaskäyntejä. Toimeksiantojen painopiste on asuin kerrostalo-, toimisto-, liike- ja julkisessa rakentamisessa, sekä uudis- että peruskorjaushankkeissa.”

Ilmoitus löytyy osoitteesta: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/lvisuunnittelija-vakituiseen-tyosuhteeseen-climaconsult-finland-oylle-espooseen/15009290

Etsimme henkilöä aloittamaan mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etenemme heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten paikkaa kannattaa hakea mahdollisimman nopeasti.

 

Academic Work

Etsimme parhaillaan ääneneristävyyden asiantuntijaa asiakasyrityksellemme VTT Expert Services Oy:lle Espooseen. Työ sopii loppuvaiheen opiskelijalle/jo valmistuneelle ja siksi lähestynkin teitä. Voitte vapaasti levittää ilmoitusta, jotta potentiaaliset henkilöt kuulevat työstä ja pääsevät hakemaan!

Ilmoitus löytyy osoitteesta https://www.academicwork.fi/annons/aaneneristavyyden-asiantuntija-rakennustuotteiden-testaamiseen-espoo-kokoaika/15008601.

Työ on julkaistu 06.06.2018, mutta paikkaa kannattaa hakea mahdollisimman nopeasti. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etenemme heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

 

Academic Work

Etsimme parhaillaan projektityöntekijää asiakasyrityksellemme Espooseen. Työ sopii loppuvaiheen opiskelijalle/jo valmistuneelle ja siksi lähestynkin teitä. Voitte vapaasti levittää ilmoitusta, jotta potentiaaliset henkilöt kuulevat työstä ja pääsevät hakemaan!

Ilmoitus löytyy osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kokoaikainen-projektityontekija-kesaksi-energia-alalle/15008398

Työ on julkaistu 1.6.2018, mutta paikkaa kannattaa hakea mahdollisimman nopeasti. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etenemme heti oikeiden henkilöiden löydyttyä

Haetaan diplomityön tekijää aiheeseen:
Menetelmä matkailukeskuksen energiataseen analysointiin sekä hukkaja ilmaisenergioiden hyödyntämispotentiaalin arviointiin
Hakijalta edellytetään rakennusten energiajärjestelmien tuntemusta ja niiden energiataseiden analysointivalmiuksia. Exergia –käsitteen tuntemus on hakijalle eduksi.

Työn taustaa: 
Kokonaistavoitteena hankkeessa on toteuttaa alueellinen energiajärjestelmä, jolla tuotetaan Koutalaen alueelle lämpö- ja sähköenergiaa. Energiajärjestelmän ytimenä on hybridienergiakeskus, joka koostuu hakekäyttöisestä kattilalaitoksesta, hakekäyttöisestä pienen mittakaavan
lämmön ja sähkön yhteistuotantolaitoksesta, maalämpöpumpusta ja
lämpöenergiavarastosta.Koutalaen alueelle on jo rakennettu noin 20 000 k-m2
:n verran (Levi Panorama
hotelli, kongressikeskus Levi Summit sekä Levi Chalets). Alueelle tullaan rakentamaan lisäksi vielä noin 50 000 k-m2 (kylpylähotelli, mökkejä ym. liiketoimintaa palvelevaa rakennusinfrastruktuuria kuten jäärata, pesula, 
pakastevarasto ja mahdollisesti datakeskus). Hybridienergiakeskuksen
suunnittelu ja mitoitus tehdään Koutalaen koko tulevaa rakennuskantaa noin
70 000 k-m2 varten.

Työn tavoitteet ja sisältö: Työn tavoitteena on kehittää menetelmä ja työkalu matkailukeskuksen kulutusprofiilien (lämmitys, jäähdytys ja sähkönkäyttö) ennakoimiseksi sekä 
hukkalämpöjen ja ilmaisenergioiden hyödyntämisen arvioimiseksi joko suoraan hyödyntämällä tai lyhyt aikaisella varastoinnilla/kausivarastoinnilla. Varastoinnissa otetaan huomioon sekä lämmön- että kylmänvarastointi (kuten jäänkäyttö pakastevarastossa).

Työn toteutus:
Työ tehdään Aalto Yliopistossa kiinteässä yhteistyössä diplomityön tilaajana toimivan yrityksen (TA Group) kanssa.

Työn aikataulu: Työ voidaan aloittaa nopealla aikataululla.

Yhteydenotot:
Asiasta kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä allekirjoittaneeseen.
Lisäksi pyydetään toimittamaan CV ja ote suoritetuista kursseissa.
Markku J. Virtanen, Professor of Practice
email: Markku.J.Virtanen@aalto.fi 
Pöyry

Pöyry hakee kalliorakennussuunnittelijaa Vantaalle Kalliorakennus- ja tunnelisuunnitteluyksikköön.

Lisätietoja alla olevan linkin kautta:

http://www.poyry.fi/ura-poyrylla/avoimet-tyopaikat/kalliorakennussuunnittelija-vantaa

 

Junior kehittäjä paikkatietopalveluihin Helsinkiin!

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana noin kymmenen henkilön tiimiä ja tekemään teknisiä toteutuksia paikkatietopalveluihin. Tiimissä on paljon kokeneita osaajia, joilta on myös mahdollista saada apua ja tukea tarvittaessa. Tehtävä tulee muokkautumaan oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan! Tärkeintä on, että työskentely paikkatiedon parissa kiinnostaa sinua.

Työpaikka löytyy osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-kehittaja-paikkatietopalveluihin-helsinkiin/1500355

 

SWECO

Haemme Helsinkiin PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Toimit rautatiehankkeissa projekti-insinöörinä projektipäälliköiden apuna. Osallistut hankintojen / sopimusten valmisteluun, projektien aikataulujen laadintaan ja kustannusten hallintaan. Uskallat ottaa itsenäistä vastuuta, mutta toimit mielelläsi myös tiimipelaajana. Arvostamme aktiivista itseohjautuvaa työskentelytapaa ja rohkeutta tarttua haasteisiin. Odotamme hakijalta tekniikan alan koulutusta (TkK, AMK-ins, DI), mutta myös valmistumisen kynnyksellä olevalla opiskelijalla on loistava tilaisuus päästä mukaan alan parhaiden joukkoon.

Lisätiedot ja hakeminen osoitteessa: http://www.sweco.fi/ura/Avoimet-tyopaikat/projekti-insinoori–project-engineer3/

 

Citec Oy

We are looking for motivate future civil engineers with a solid interest in structural analysis and a good theoretical background, that would like a future opportunity to work in international industrial projects.

The company webpage is www.citec.com and those that show interest can apply through the following links:

https://rekry.oikotie.fi/recruitment/jobs/citec-oy-ab/o/20305/en_US/en_US/details

http://www.citec.com/en-US/Careers/Vacancies

 

BoostBrothers

Haemme Boost Brothersille motivoitunutta ja aktiivista nuorempaa rakennuttamisen asiantuntijaa! Mikäli haluat olla mukana kehittämässä rakennusalaa ja viemässä rakentamisen tuottavinta tietoa käytäntöön, tässä saattaa olla juuri sinun mahdollisuutesi. Tässä tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä rakennushankkeiden tilaajien kanssa ja tuot teknistä näkökulmaa rakennusprojektien eri vaiheisiin yhdessä Boost-tiimin kanssa. Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. hankevalmistelua, kustannuslaskentaa ja suunnittelun ohjausta. Toimenkuvasi ei kuitenkaan ole kiveen hakattu – saat itse vaikuttaa siihen ja kehittää tehtävää oman erityisosaamisesi ja motivaatiosi mukaan.

Lisäinfoa ja hakemukset: https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/nuorempi-rakennuttamisen-asiantuntija/