Rekrytoi IK:lainen

Vahanen, KESÄTYÖPAIKKOJA

Vahasen kesätyönhaku on auennut osoitteessa: https://vahanen.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_LOJ&list=1&StartPage=1&rspvt=ny2a31ks5xc08koooowwokg44oo0gss/

Vahanen, harjoittelu- ja diplomityöpaikka 

Vahasella on auki betonista innostuneelle opiskelijalle soveltuva harjoittelupaikka. Harjoittelupaikan lisäksi tarjoamme diplomityötä ajankohtaisesta betonimateriaaliaiheesta, työhön voisi iskeytyä vaikka heti.

Kiinnostuneet voivat olla yhteyksissä Sami Niemeen: yksikönpäällikkö, 0505967904, sami.niemi@vahanen.com.

 

BoostBrothers

Haemme Boost Brothersille motivoitunutta ja aktiivista nuorempaa rakennuttamisen asiantuntijaa! Mikäli haluat olla mukana kehittämässä rakennusalaa ja viemässä rakentamisen tuottavinta tietoa käytäntöön, tässä saattaa olla juuri sinun mahdollisuutesi. Tässä tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä rakennushankkeiden tilaajien kanssa ja tuot teknistä näkökulmaa rakennusprojektien eri vaiheisiin yhdessä Boost-tiimin kanssa. Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. hankevalmistelua, kustannuslaskentaa ja suunnittelun ohjausta. Toimenkuvasi ei kuitenkaan ole kiveen hakattu – saat itse vaikuttaa siihen ja kehittää tehtävää oman erityisosaamisesi ja motivaatiosi mukaan.
 

 

ABB, Osa-aikaharjoittelija, Drives Helsinki

Tarjoamme osa-aikaista (n. 18h / viikko) harjoittelijan tehtävää ABB Oy, Drives, System Drives – organisaatiossa Helsingissä. Tehtävässä toimit System Drivesin ylläpidon tehoelektroniikkatiimin harjoittelijana. Tarjoamme mahdollisuuden analysoida ja verifioida uusia tehoelektroniikkakomponentteja ja kokonaisia taajuusmuuttajia, tehdä vika-analyysiä ja toteuttaa niihin liittyviä tuoteparannuksia. Käytettävissä on mittalaitteita yleismittarista ultraääniskanneriin. Opit tuntemaan taajuusmuuttajan toimintaperiaatteen, sen komponentit, sekä niiden mitoitusta ja vika-analyysia.

Edellytämme soveltuvia ja menestyksellisesti eteneviä opintoja (toinen – kolmas vuosikurssi) tehoelektroniikan, elektroniikan tai sähkövoimatekniikan alalta, sekä tietoteknistä osaamista. Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot. Olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja organisointikykyinen. Tehtävä edellyttää hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi.

Työpaikka sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä juna-aseman vieressä. Työn ensimmäinen määräaikainen jakso on tammikuu 2018 – toukokuu 2018 ja menestyksellisesti hoidetun työn jälkeen on mahdollisuus kokopäiväkesätöihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Hermanni Tervo, +358 50 3322 100 . Lähetä CV sekä lyhyt ja vapaamuotoinen hakemuksesi 15.12.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: hermanni.tervo@fi.abb.com

 

Pöyry

Pöyryllä on harjoittelupaikkoja avoinna eri suunnittelualoilla, esim. geo-, tie- ja kalliorakentamisen parissa!

Käy tsekkaamassa: http://www.poyry.fi/ura-poyrylla

 

Helen

Helen palkkaa jatkuvasti energisiä osaajia joukkoonsa. Katso vapaat paikat täältä: helen.fi/rekry

 

 

 

 

 

Saraco

Saraco D&M Oy etsii vastavalmistuneita diplomi-insinöörejä tai valmistumisvaiheessa olevia teekkareita alkaviin projekteihinsa.
Me tarjoamme mielenkiintoisia urapolkuja monipuolisten hankkeiden parissa, ja myös osa-aikainen työnteko on mahdollista. Tehtävien sisältö sekä työn kesto sovitaan henkilön kokemuksen mukaan. Olemme valmiit avustamaan myös diplomityön teossa.

Kerromme mielellämme lisätietoja, joten ota meihin yhteyttä: Liiketoimintajohtaja Jukka Posti, puh. 040 524 39 30, e-mail jukka.posti@saraco.fi.

 

Academic Work

Junior Rakennusvalvoja Porvoon Kilpilahteen

Tehtävät sopivat loistavasti esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa olevalle tai jo valmistuneelle rakennustekniikan opiskelijalle, jolla on jo hieman käytännön kokemusta. Aloitus tehtävissä on 2.1.2018. Lyhyt kuvaus valvojan tehtävästä: Tässä tehtävässä tulet osaksi tiimiä, jossa vastaat kokeneen työparin kanssa haastavien teollisuusprojektien rakennusvaiheen hallinnoimisesta, aikatauluttamisesta, budjetoinnista sekä ennen kaikkea laatu- ja turvallisuusvalvonnasta. Tämän lisäksi, kokemuksen karttuessa, pääset jo suunnitteluvaiheessa toimimaan asiantuntijana ja aktiivisesti osallistumaan urakkasopimusten solmimiseen. Projektien laajuudesta riippuen osallistut yhteen tai useampaan teollisuusalan projektiin, jotka voivat olla kestoltaan muutamista päivistä useisiin vuosiin. Teet tiivistä yhteistyötä työmaajohdon, urakoitsijoiden sekä muiden valvojien kanssa. Linkki ilmoitukseen, jota kautta tehtävää pääsee myös hakemaan: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-rakennusvalvoja-porvoon-kilpilahteen/14996439