Rekrytoi IK:lainen

Nuorempi tuotepäällikkö

Kaiko Oy etsii nuorempaa tuotepäällikköä ottamaan haltuunsa LV-Talotekniikkatuotteiden dynaamisen kentän. Työhön haetaan myyntiin soveltuvaa kaupan-alan tai teknillisen-alan koulutusta. 

Lisätietoa 

Hae viimeistään 17.11.2019

 

Nuorempi asiantuntija

Granlund Consulting etsii nuorempaa asiantuntijaa heidän kiinteistö- ja ympäristöjohtamisen tiimiin. Tehtävään haetaan valmistunutta tai valmistumisen portaalla olevaa tekijää. 

 

Lisätietoa

Hae linkin hakulomakkeella 10.11.2019 mennessä.

 

Ovatko tekniikan, teknologian tai luonnontieteiden opintosi jo hyvässä vauhdissa tai oletko vasta valmistunut? Tule A-insinööreille kesäksi töihin hankkimaan kannuksia.

A-Insinööreissä teemme töitä rakennusten ja infran suunnittelun sekä rakennuttamisen parissa. Etsimme kesäharjoittelijoiksi aikaansaavia, innostuneita tekniikan alan tulokkaita, jotka haluavat kasvaa asiantuntijoina yhdessä kokeneempien kollegojen ja asiakkaiden kanssa. Saatat jäädä meille pitemmäksikin aikaa.

Tarjoamme harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja useilla paikkakunnilla Suomessa. Mainitse hakulomakkeella, millä paikkakunnalla toivoisit työskenteleväsi ja kerro itsestäsi sekä kesätyötoiveistasi lisää, niin katsomme millainen kesätyö voisi sopia sinulle.

Reilujen kollegojen ja mielenkiintoisten tehtävien lisäksi saat harjoittelijana tai kesätyöntekijänä kilpailukykyisen palkan, modernit työtilat ja -välineet sekä tukun henkilöstöetuja – mm. aamiaisen joka aamu.

Käymme hakemuksia läpi heti niiden saapuu, joten älä turhaan viivyttele. Toivomme hakemustasi ihan viimeistään 29.2.2020

Hakemaan pääset tämän linkin kautta.

HR-tiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi sähköpostilla rekrytointi@ains.fi

Assistant Chemist

 

Studentwork etsii kemistin apulaista Maston Oy:lle Veikkolaan. 

Paikka on kokoaikainen. 

Lisätietoa työpaikasta

Hae viimeistään 10.11.2019

————————————————————————————————————————

Rakennesuunnittelijaksi Cramolle

 

Tule osaksi kansainvälistä, tulevaisuuteen katsovaa edelläkävijöiden joukkoa! Suunnittelutiimimme etsii nyt rakennesuunnittelijaa. Tehtävän sijaintipaikka on ensisijaisesti joko Espoon, Vantaan, Tampereen, Kuopion tai Seinäjoen toimipisteemme. Sijaintipaikaksi voidaan mahdollisesti harkita myös jotakin muuta Cramon toimipistettä Suomessa.

 

TOIMENKUVASI

Suunnittelijan tehtävässä osallistut työmaiden olosuhdehallinnan suunnitteluun. Tehtäviisi kuuluu soveltuvin osin

  • työmaan kosteusmittaussuunnitelmien tekeminen
  • työmaan putoamissuojaussuunnitelmien tekeminen
  • soveltuvin osin työmaan lämmitys-, kuivatus-, ja pölynhallintasuunnittelu
  • mahdollisesti tietomallien suunnittelupohjien/objektien luominen

 

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Etsimme tiedonhaluista ja aloitekykyistä persoonaa, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi tulisi olla asiakaslähtöistä ja sinulla tulisi olla halua kehittää toimintaamme. Lisäksi odotamme sinulta

  • rakennusmestarin, tekniikan kandidaatin tai insinöörin koulutusta
  • soveltuvaa työkokemusta
  • B-ajokorttia

 

Eduksi katsomme kokemuksen Revitin tai muun vastaavan suunnitteluohjelman käytöstä.

 

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä osakesäästöohjelma. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy:n tavoitteena on olla nikotiinivapaa yritys vuoteen 2020 mennessä. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin.

 

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia – ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin kuin ennen. Me tiedämme, että tiedon jakaminen ja toistemme tukeminen ovat avain menestykseen. Sitoutuminen, luotettavuus ja luovuus ovat arvoja, joiden mukaan toimimme.

Nyt olemme jännittävällä matkalla, jonka määränpää on toimialamme korkein huippu. Saavuttaaksemme sen, tarvitsemme tiimiimme lisää motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilölupauksemme on We Are Shapers ja meillä on mainio päivä työmaalla.

 

HAE MUKAAN!  

Mikäli haluat päästä kehittämään toimintaamme ja työskennellä ammattitaitoisessa tiimissä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 4.11.2019 mennessä osoitteeseen niclas.johansson@cramo.com. Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Niclas Johansson, puh. 040 660 9514.