Rekrytoi IK:lainen

Teknisiä asiantuntijoita Leanheat Oy:lle

Tehtävässä toimit Leanheatin asiakkaiden teknisenä tukena. Seuraat kiinteistöjen toimintaan liittyvää dataa reagoiden ennaltaehkäisevästi poikkeamiin ja ongelmatilanteisiin. Päätehtäviisi kuuluu teknisten ongelmien ratkaiseminen itsenäisesti alusta loppuun saakka tarjoten asiakkaille parasta mahdollista palvelua.

Tehtävä on 9 kuukauden määräaikainen ja haku päättyy 28.7.2019

Lisätietoa tehtävästä

 

Comatec Oy etsii teknistä kirjoittajaa Järvenpäähän

Nyt haussa kokoaikainen teknisen kirjoittajan paikka Comatec Oy:llä. Taustastasi ja mielenkiinnostasi riippuen työtehtäväsi liittyvät joko erilaisten teknisten dokumenttien, esimerkiksi käyttö- ja huolto-ohjeiden laatimiseen tai dokumenttien ylläpitoon ja päivittämiseen.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai jos koulutustaustasi on muualta, myös kokemus teknisen dokumentoinnin tehtävistä riittää. Lisäksi sinulla on kyky lukea erilaisia teknisiä piirustuksia, sekä kyky tuottaa helposti luettavaa tekstiä dokumentteja varten.

Hae tehtävään 31.07.2019 mennessä!

Lue lisää:

https://www.studentwork.fi/job?id=99340

 

 

Hae tekniseksi dokumentoijaksi Comatec Oy:lle

Osaatko tuottaa selkeää sekä informatiivista dokumentaatiota? Osaatko vaatia asioita tapahtumaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekninen dokumentoija!

Haemme Comatec Oy:lle teknistä dokumentoijaa 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen.

Työnkuvaasi kuuluu pitää huolta siitä, että dokumentit ovat ajan tasalla. Vastuullasi on tietojen kerääminen eri sidosryhmiltä ja niiden yhteen saattaminen yhteneväiseksi kokonaisuudeksi. 

Viimeinen hakupäivä on 04.08.2019, mutta nopeus on valttia!

Mikäli kiinnostuit, lue lisää tehtävästä:

https://www.studentwork.fi/job?id=99335

 

Paikkatietoanalyytikoksi Postille Helsinkiin

Jos sinulla on kokemusta paikkatietoanalytiikasta ja osaamista sovellus- ja järjestelmäkehityksestä, tässä on erinomainen mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi!

Tässä tehtävässä olet osa pientä, mutta modernia ja poikkiorganisoitua tiimiä tuottamassa spatiaalianalytiikkaa koko organisaatiolle. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden työskennellä alan asiantuntijoiden rinnalla ja kerryttää kokonaisvaltaista osaamista!

Aloitusajankohta on elokuun alussa ja kesto 31.12.2019 asti. Kyseessä on kokoaikainen työsuhde, sopii hyvin loppuvaiheen opiskelijalle tai jo valmistuneelle.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi, joten ilmoitus saattaa poistua ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Lue lisää:

https://jobs.academicwork.fi/annons/gis-analyst/15028764

Harjoittelijaksi televerkko- ja maastosunniittelun pariin

Academic work etsii harjoittelijaa Eltelille Vantaalle.

Työ on kokoaikainen ja sopii valmistuneelle tai lähes valmistuneelle yhdyskuntatekniikan-, tietoliikennetekniikan- tai sähkövoimatekniikaninsinöörille.

Lisätietoa linkistä