Rekrytoi IK:lainen

 

Polarmaticille Projektipäällikkö

 
Alla tarkemmat tiedot avoimesta tehtävästä ja tässä linkki työpaikkailmoitukseen: https://atalent.fi/open-position/project-manager

Tekninen asiantuntija LähiTapiolalle

Teknisenä asiantuntijana liityt LähiTapiolan kiinteistövarainhoidon organiasaatioon. Huikea mahdollisuus kehittyä asiantuntijaksi kiinteistösijoittamisen elinkaareen liittyvissä teknisissä tehtävissä.

Lue lisää

Hae viimeistään 18.8.!

Ratasuunnittelija Pöyrylle

Haluaisitko päästä työskentelemään monipuolisten ratahankkeisiin liittyvien suunnittelu- ja mallinnustehtävien parissa? Pöyry etsii kehityshaluista ratasuunnittelijaa osaksi seitsemän hengen ratasuunnittelutiimiä! Lue lisää ja hae viimeistään 15.8.!

Lisätietoa paikasta

 

 

Nuorempi infasuunnittelija

 

Academic work etsii työntekijää Empowerille.

Työ on kokoaikainen ja työntekijä työskentelee suoraan Empowerille.

Tarjolla erinomainen mahdollisuus kartuttaa kokemusta monipuolisista infra- ja maanrakennussuunnittelun projekteista  osana osaavaa tiimiä. 

 

Lisätietoa työpaikasta

Hae tekniseksi dokumentoijaksi Comatec Oy:lle

Osaatko tuottaa selkeää sekä informatiivista dokumentaatiota? Osaatko vaatia asioita tapahtumaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekninen dokumentoija!

Haemme Comatec Oy:lle teknistä dokumentoijaa 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen.

Työnkuvaasi kuuluu pitää huolta siitä, että dokumentit ovat ajan tasalla. Vastuullasi on tietojen kerääminen eri sidosryhmiltä ja niiden yhteen saattaminen yhteneväiseksi kokonaisuudeksi. 

Viimeinen hakupäivä on 04.08.2019, mutta nopeus on valttia!

Mikäli kiinnostuit, lue lisää tehtävästä:

https://www.studentwork.fi/job?id=99335

 

Harjoittelijaksi televerkko- ja maastosunniittelun pariin

Academic work etsii harjoittelijaa Eltelille Vantaalle.

Työ on kokoaikainen ja sopii valmistuneelle tai lähes valmistuneelle yhdyskuntatekniikan-, tietoliikennetekniikan- tai sähkövoimatekniikaninsinöörille.

Lisätietoa linkistä