Mikä on IK?

Rakennusinsinöörikilta on Aalto yliopiston energia- ja ympäristötekniikan opiskelijoiden kilta, joka on perustettu vuonna 1913. Rakennusinsinöörikillan opiskelijoista valmistuu monipuolisia energia- ja  ympäristötekniikan osaajia.

 

Yritysmaailman ja opiskelijoiden kohtaamisten luominen on yksi kiltamme tärkeimmistä tehtävistä. Haluamme, että yhteistyö on molemminpuolista, jolloin sekä yritykset että kilta hyötyvät siitä. Ottamalla yhteyttä kiltamme yrityssuhdevastaavaan voimme räätälöidä yrityksellenne sopivan tavan osallistua killan toimintaan.

Esimerkkejä yhteistyömahdollisuuksista ovat esimerkiksi excursiotvuosijuhlat sekä näkyvyys kiltahuoneella. Tarjoamme yrityksille myös mahdollisuuden ostaa artikkeli- ja mainostilan neljä kertaa vuodessa ilmestyvästä killan lehdestä Ruutisista, joka on aktiivisesti luettu jäsentemme keskuudessa. Yhtenä vaihtoehtona on myös kannatusjäsenyys. Kannatusjäsenyys on killan vuosittaista tukemista. Kannatusjäsentemme nimi ja logo ovat esillä nettisivuillamme. Lisäksi kannatusjäsenillämme on mahdollisuus jättää työpaikkailmoituksensa ”Rekrytoi IK:lainen” –osioon.

Ota yhteyttä yrityssuhdevastaavaamme:

Yrityssuhdevastaava
Ida Tasa
ida.tasa(ät)aalto.fi
+358 505260893