Excursio Metsä Groupiin 26.2.

Excursiovuosi 2019 pärähtää käyntiin 26.2. vierailulla Metsä Groupiin. Firman nimen ei pidä antaa hämätä, sillä Metsä Group on yksi edelläkävijöistä bioenergian tehokkaassa tuotannossa ja käytössä.. Tällä excursiolla saakin tietää kaiken siitä, mitä oikeastaan on bioenergia, miten sitä tuotetaan, mitä muuta prosessissa syntyy, mitkä on biotuotetehtaan vaikutukset tehtaan ympäristölle sekä miten heidän toiminnassaan huomioidaan kestävä kehitys. Lisäksi excursiolla mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja liittyen mm biotuotteisiin ja puuteollisuuteen. Ilmoittautuminen excursiolle aukeaa tällä sivulla 7.2. Klo 12 ja mukaan mahtuu 23 nopeinta ilmoittautujaa.

 

MITÄ: Excursio Metsä Groupiin
MISSÄ: Tapiolassa, Revontulenpuisto 2C
MILLOIN: 26.2. Alkaen klo 14
MIKSI: Mahdollisuus tutustua bioenergian tuotantoon, puuteollisuuteen sekä biotuotteisiin, päästä ratkomaan pohdintatehtäviä ja saada ruokaa

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen on suljettu.