IK:n KesäKisat

IK:n huikeaakin huikeammat kesäkisat järjestetään Alvarin aukiolle 8. kesäkuuta! Kesäkisojen jälkeen Rantsulla heitetään tietysti jälkilöylyt Kesäkaukkareissa.

Kesäkisojen kuningaslaji ja vetonaula on tietysti todellisten raksalaisten voimainkoitos eli 110 metrin aidat. Tämä IK:n perinteikäs, valtavaa kansansuosiota nauttiva laji aloittaa urheilupäivän mittelöt, ja on suurta viihdettä sekä osallistujille että katsojille. Lajin säännöt ovat pohjimmiltaan yksinkertaiset: siirry mahdollisimman nopeasti 10 metrin matka, ylitä alkoholipitoinen vesieste, toista prosessi 110 metrin matkalta kunnes olet maalissa. Yksityiskohtaisen kuvauksen säännöistä löydät täältä:

IK:n 110m aitojen säännöt

 

Sporttisten 110 m aitojen jälkeen urheilupäivää jatketaan Holympialaisilla, joihin osallistutaan pienissä joukkueissa (ilmoittautuminen paikan päällä). Holympialaisissa on useita rentoja joukkuelajeja, joissa joukkueet pääsevät esittelemään atleettista ylivertaisuuttaan kilpakumppaneihinsa nähden. Vertailukelpoisten tulosten saamiseksi suoritukset saavat tietysti alkometrilla mitatun painokertoimen. Paras joukkue palkitaan!

Ota siis kaverisi kainaloon ja suuntaa lauantaina 8. kesäkuuta Alvarin aukion urheilustadionille keräämään henkilökohtaista kunniaa 110 m aidoissa sekä johdattamaan joukkueesi voittoon uljaissa Holympialaisissa! Jälkipelit pelataan Rantsulla heti kisailujen päätyttyä.

 

MISSÄ: Alvarilla 8.6.

MILLOIN:

15.00 lähtölaukaus 110 m aidoille

17.00 Holympialaiset

18 -> Kesäkaukkarit

MITÄ MAKSAA: Tapahtuma on ilmainen.

JÄLKIPELIT: Kesäkaukkarit Rantsulla heti tapahtuman jälkeen

Facebook-tapahtumat:

KesäKaukkarit:

https://www.facebook.com/events/694724910958484/

KesäKisat:

https://www.facebook.com/events/2243739219078936/

 

 

KesäKisojen ilmoittautumiseen tästä