Syyshermanni Gaala

 

Ilmoittautumislinkki

 

Täältä löydät tapahtuman turvallisuusselosteen ja ohjeet ilmoittautumiseen!

 

Erityisjärjestelyt Syyshermannissa

Vallitsevan koronatilanteen takia, vuosijuhlissa on tänä vuonna erityisjärjestelyitä. Luethan nämä ohjeet huolella, jotta voimme taata kaikille osallistujille mukavat ja turvalliset juhlat!

Yleistä:

Cocktail-tilaisuus, pääjuhla sekä jatkot ovat samassa paikassa, jolloin vältämme juhlijoiden ylimääräistä liikettä tilojen välillä. Jajatkoja ja silliaamiaista ei järjestetä, koska niitä ei ole mahdollista järjestää turvallisesti. Pääjuhla on gaala, eli perinteisiä sitsilauluja ei lauleta. Tapahtumassa on tarjolla runsaasti käsidesiä muunmuassa sisäänkäyntien sekä WC-tilojen yhteydessä. Cocktail-tilaisuuteen saavutaan porrastetusti omilla kyydeillä. Juhlien jälkeen on bussikuljetus juhlapaikalta Otaniemeen. Busseissa istutaan väljästi, käytetään sisääntulon yhteydessä käsidesiä ja tarjotaan kaikille maskit. 

Cocktail-tilaisuudessa tervehdyksen antaminen:

Kaikki kiltalaiset ovat tervetulleita antamaan killan raadille tervehdyksen cocktail-tilaisuudessa. Kerää siis kasaan oman vuosikurssin kaveriporukka, toimarikaverit tai muu “taho”, jotka luovuttavat killalle lahjan. Tervehdys voi olla myös aineeton, esimerkiksi runo tai muu viihdyttävä spektaakkeli. Jos tuot fyysisen lahjan, huomioithan hygieniatoimenpiteet esimerkiksi tuomalla kertakäyttöiset lasit, jos lahja on pullossa.

Pöytäseurueet ja avecit:

Tapahtuman osallistujamäärä on rajattu, eikä vuosijuhlille ole kutsuttu perinteistä poiketen muiden kiltojen edustajia. Suosittelemme myös, ettei juhliin tuotaisi killan ulkopuolisia aveceja. Kaikissa juhlan osissa on mahdollista pitää turvavälit muihin juhlijoihin. Pöytäjuhlaosuudessa istutaan 6 hengen seurueissa, huomioithan tämän ilmoittautuessasi!

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen alkaa 18.9. kello 12.00. Linkki päivitetään tälle sivulle. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.9. Sekä alumneille että fukseille on varattu oma kiintiö.

Ilmoittautumisessa kysytään seuraavat kohdat:

Nimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Kotikuntasi

Opiskelujen aloitusvuosi 

Fuksi, vanhempi opiskelija vai alumni 

Avec (ilmoittautuu erikseen)

Pöytäseuratoive (max. 6 hkl)

Tervehdys lahjanantoon (kyllä/ei), Tervehdyksen antava taho/porukka

Allergiat ja erityisruokavaliot 

Alkoholitarjoilu

Jos päädyn varasijalle ja paikka vapautuu, olen valmis tulemaan juhliin lyhyellä varoitusajalla (Ilmoitus viim. juhlapäivänä klo 13.00.) (kyllä/ei)

      • Huomioithan, jos valitset tämän vaihtoehdon, ja tarjoamme sinulle peruneen henkilön paikan; eli pöytäseuratoivetta eikä erikoisruokavalioita voi enää muuttaa. Pääruoka on lähtökohtaisesti kalaa. 

Turvallisuus juhlissa:

Ethän osallistu tapahtumaan, jos olet ollut 14 vkr aikaisemmin ulkomailla. Toivomme kaikkien osallistujien myös välttävän suuria tapahtumia Syyshermannia edeltävän viikon ajan, jotta oireettomien taudin kantajien mahdollisuus minimoitaisiin.

Älä tule paikalle kipeänä!  Ilmoittautumisen voi perua ilman kuluja 9.10. kello 12.00 asti. 

Vuosijuhliin osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla. Järjestäjien puolesta illan fasiliteetit on suunniteltu koronaturvallisiksi. Toivomme kuitenkin, että jokainen juhlija muistaa ylläpitää hyvää käsihygieniaa sekä turvavälejä tapahtumassa. 

Järjestäjät pitävät oikeuden perua tapahtuma lyhyelläkin varoitusajalla, jos vallitseva koronatilanne muuttuu.

Rakennusinsinöörikillan Hermannin ja Puolihermannin rakkauslapsi Syyshermanni Gaala on täällä! 9.10.2020 raksalaiset ja raksan ystävät pääsevät juhlistamaan Rakennusinsinöörikiltaa Espoon Tallilla!

 

Syyshermanni Gaala pyrkii tarjoamaan killan juhlallisten vuosijuhlien tunnelmaa tavallista rennommassa ja lähestyttävämmässä kuosissa. Tule siis ystäviesi kanssa nauttimaan cocktail-tilaisuuden pönötystä hylkivästä ja rennosta tunnelmasta, gaalaillallisen rempseästä meiningistä ja jatkojen musiikkiviihdykkeistä, kaikki saman katon alla!

 

Ilmottautuminen alkaa kiltalaisille 18.9. klo 12.00. Olemme jälleen huomioineet killan alumnit tekemällä heille oman 18 henkilön kiintiön. Myös fukseille on asetettu 12 henkilön erillinen kiintiö. Liput maksavat 50€ opiskelijoille ja 75€ alumneille.

Huomioithan, että alati muuttuva koronatilanne voi vaikuttaa tapahtuman järjestelyihin.

 

Tervetuloa juhlimaan kiltaa killan kanssa!

 

MITÄ: Syyshermanni Gaala

MILLOIN: 9.10.2020

MISSÄ: Espoon Talli, Finnoontie 3, Espoo 

MAKSAA: 50€ Opiskelija / 75€ Alumni

DC: Juhlapuku / Iltapuku akateemisin kunniamerkein

ILMO: Julkaistaan tällä sivuilla 18.9. klo 12.00.

MIKSI: R-A-K-S-A!