Kesäkisat 2021

IK:n huikeaakin huikeammat kesäkisat järjestetään Otarannassa 12. kesäkuuta!

Kesäkisojen kuningaslaji ja vetonaula on tietysti todellisten raksalaisten voimainkoitos eli 110 metrin aidat. Tämä IK:n perinteikäs, valtavaa kansansuosiota nauttiva laji aloittaa urheilupäivän mittelöt ja on suurta viihdettä sekä osallistujille että katsojille. Lajin säännöt ovat pohjimmiltaan yksinkertaiset: siirry mahdollisimman nopeasti 10 metrin matka, ylitä alkoholipitoinen vesieste, toista prosessi 110 metrin matkalta kunnes olet maalissa. Tänä vuonna 20 nopeimmalle ilmottautuneelle tarjotaan esteet ilmaiseksi!

Ilmottautuminen 110 m aitoihin aukeaa 31.5 klo 18.00
ILMOTTAUDU AITOIHIN TÄSTÄ LINKISTÄ

110 m aitojen jälkeen urheilupäivää jatketaan holympialaisilla, joihin osallistutaan pienissä joukkueissa (ilmoittautuminen paikan päällä). Holympialaisissa on useita rentoja joukkuelajeja, joissa joukkueet pääsevät esittelemään atleettista ylivertaisuuttaan kilpakumppaneihinsa nähden. Vertailukelpoisten tulosten saamiseksi suoritukset saavat tietysti alkometrilla mitatun painokertoimen. Paras joukkue palkitaan!

Myös kisakatsomossa on tunnelma huipussaan, sillä killan grilli on kuumana koko hikisen kisapäivän. Kaiva siis kaverisi naftaliinista ja suuntaa lauantaina 12. kesäkuuta Otarantaan keräämään henkilökohtaista kunniaa 110 m aidoissa, johdattamaan joukkueesi voittoon uljaissa Holympialaisissa tai vaan nauttimaan kesäisestä tunnelmasta! Jälkipelit pelataan jos tilanne näin sallii.

MISSÄ: Otarannassa 12.6.
MILLOIN:
15.00 lähtölaukaus 110 m aidoille
17.00 Holympialaiset
MITÄ MAKSAA: Tapahtuma on ilmainen. Huomioithan kuitenkin, että 110 m aitojen esteet ovat ilmaiset vain 20 ensimäiselle ilmoittautuneelle.
JÄLKIPELIT: Mahdolliset
MIKSI: Kyseessä EI ole etätapahtuma.