IKxAK Perhekaverisitsit

AK 💙 IK 💚 Perhe 💜 Kamut

 

Perhe on paras ja kaverit on kivoja <3 Kivaa on myös AK x IK -sitsit, joiden teemana on sininen, vihreä ja violetti. Värit koordinoivat suhdettasi avecciin. Jos aveccisi on perhettä, tulisi molemmilla olla päällään jotain sinistä. Jos taas kyseessä on kumppanisi, värinänne on violetti. Kaverit tunnistaa taas vihreästä!

 

Nappaa mukaasi äitisi, paras kaverisi, serkkusi, mielitiettysi, naapurisi tai tädin kissasi kummi juhlistamaan värien kirjoa Smökkiin keskiviikkona 11.5.! Cocktail-tilaisuus alkaa klo. 18:00 ja gongi kolahtaa klo.18:30.

 

Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 28.4. klo 12:00 ja muuttuu sitovaksi 6.5. klo 23:59 ilmoittautumisen päättyessä. Sitseillä on 90 paikkaa IK:laisille ja 90 paikkaa AK:laisille. Avecit kuuluvat paikkakiintiöön. Ilmoittautuessa tulee ilmoittaa myös avecin tiedot. Nopeus on siis valttia, joten varmista avecisi tiedot etukäteen. Avecin tietoja voit muuttaa ilmoittautumisen loppumiseen saakka. Huomaathan, että et voi ilmoittautua sitseille ilman avecia!

 

MITÄ: Arkkitehtikillan ja Rakennusinsinöörikillan perhe- ja kaverisitsit

MISSÄ: Smökki

MILLOIN: Keskiviikkona 11.5., Kokkarit 18:00, Kongi 18:30 

HINTA: 16€

DC: Cocktail, asusteena avecille ja itsellesi violettia (kumppani), vihreää (kaveri) tai sinistä (sukulainen) 

MIKSI: Ollaan parempia yhdessä, kuin erikseen

Niinkun Sami Saari sanoo, se on helkutin jees

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Ilmoittautuminen aukeaa 28.4. klo 12:00 osoitteessa.