Vaarojen vaellus

Supersuosittu IK:n vaellus saapuu jälleen! Haluatko päästä kokemaan huikean reissun yhdessä kavereiden kanssa? Vai haluatko vain päästä eroon kaapinpohjalle jääneistä pussiruoista? Tänä vuonna bussi suuntaa kohti Kolin jylhiä maisemia. Tämä ikoniseksikin muodostunut reitti ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Vaelluksen ajankohdaksi on valikoitunut 22.9.-25.9., jolloin eivät enää hyttyset häiritse eikä vielä (toivottavasti) pakkaset paina.

Reitti on valittu sopimaan monenlaiselle retkeilijälle. Kartoitamme osallistujien toiveita ja reitin pituus on valittavissa pidemmän ja lyhyemmän vaihtoehdon välillä. Tämä on hieno mahdollisuus myös ensikertalaisille tulla yhdessä kokeneempien metsänkävijöiden kanssa testailemaan retkeilyelämää. Maaston korkeuserojen pitäisi kuitenkin tuoda haastetta myös enemmän vaeltaneille.
Ilmoittautuminen vaellukselle aukeaa keskiviikkona 11.5. klo 18:00.

 

MITÄ: IK:n Vaarojen vaellus 😍
MILLOIN: to 22.9. – su 25.9.
MISSÄ: Kolin kansallispuisto
MITÄ MAKSAA: 25-50€ (tarkentuu myöhemmin)
MIKSI: vaaroja, kilta, kansallispuisto, vaahtokarkki??