Kesäkisat 2022

Juhannus lähestyy hurjaa vauhtia ja niin lähestyy myös killan perinteiset kesäkisat! Tapahtumassa on luvassa rentoa kisailua, toinen toistaan hauskempia lajeja, palkintoja ja todellista raksahenkeä! Päivä alkaa kello 15 perinteisellä Cooperin-testillä, josta jatketaan neljän leikkimielisen urheilukoitoksen olympialaisiin.                                                                                                                                   

Kisailun jälkeen ilta jatkuu arviolta klo 18 monille tutuksi muodostuneilla 110-aidoilla. Aitakilpailun kanssa samaan aikaan polkaistaan käyntiin jatkot Otarannassa, jonne uhreilukansaa houkuttelee lämmin sauna ja makunystyröitä hivelevät eväät. 

ilmottautuminen 110m aidoille aukeaa täällä 31.5 klo 18.00

 

 

MITÄ: IK:n kesäkisat ja 110-aidat 

MILLOIN: 11.6. klo 15- 

MISSÄ: Urheilukenttä 

MITÄ MAKSAA: Ei mitään! 

MIKSI: Olympialaiset, kaverit ja sauna!