Padel lajikokeilu

Monet ovat kuulleet padelista, mutta harvat tietävät kuinka huikea laji onkaan kyseessä. Nyt on kuitenkin oiva mahdollisuus päästä kokeilemaan tätä trendikästä pallopeliä.🔥

Nimittäin perjantaina 24.2. liikuntavastaavat järjestävät lajikokeilun Padel Housessa, Keran halleilla. Pelit alkavat klo 12.00 ja kestää 1.5h. Mailan saat paikanpäältä, joten mukaan et tarvitse muuta kuin sisäliikuntakamat ja reippaan urheilumielen😁 

Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 16.2. klo 12:00 täällä! Paikkoja on 25 ripeimmälle. Vamos!💪🎾

Pelit pelataan siis Padel House Keran halleilla, osoitteessa Karamalmentie 2. Paikalle on ehkä helpoin saapua autolla Otaniemestä, mutta bussillakin pääsee helposti liikkumaan! Mikäki saavut paikalle bussilla kannattaa ottaa Tapiolasta bussi 114, joka menee aivan hallin viereen.

Pelit pelataan ns. hallien vanhalla puolella ja meille on varattuna kentät 5, 10, 16, 17 ja 18. Pelien ajan meille on käytössä myös jonkinlainen lounge tila! Pelaamaan mahtuu siis samaan aikaan aina 20 pelaajaa, mutta kierrätetään niin että, jokainen pääsee huilaamaan aina välillä.

Jos herää kysymyksiä ole yhteyksissä tg:ssä @taskumatti

Mitä? Padel lajikokeilu

Milloin? Perjantaina 24.2. klo 12-13.30

Missä? Padel House Keran hallit (Karamalmintie 2)

Mitä maksaa? Ei yhtikäs mitään(🤯)

Miksi? Rentoa pelailua kiltalaisten kanssa 🙂