Hiihtoretki Leppävaaran laduille

Takkuaako tasatyöntö? Tuntuuko vuorohiihto vaikealta? Eikö rytmitaju riitä Wassuun? Huoli pois! Tässä yhteislähdössä starttiviivalle ovat tervetulleita kaikentasoiset lykkijät vasta-alkajasta paatuneeseen hiihtoniiloon.

Liikuntavastaavat päättivät ottaa ilon irti pääkaupunkiseudulle palanneista talvikeleistä ja järjestää kiltalaisten riemuksi laturetken! Voitele siis suksesi valmiiksi ja liity seuraan Leppävaaran urheilupuiston reiteille sunnuntaina 5.3.!

PS. Tällä lenkillä saattaa vahingossa jotain oppiakin, sillä saamme mukaamme piinkovaa lajiosaamista Espoon Hiihtoseurasta. Tarjolla on siis rennon meiningin ohella ilmaista tekniikkaneuvontaa perusteista aina nyanssitasolle asti!

Ilmoittautuminen auki tämän linkin takana!

Mitä: Sivakointia!

Missä: Leppävaaran urheilupuistossa, kokoonnutaan ladun kääntöpaikalla osoitteessa Veräjäpellonkatu 17 (Angry Birds -puiston vieressä).

Milloin: sunnuntaina 5.3. klo. 11:00

Miksi: Talvi on palannut ja hiihto on kivaa!

Yhteyshenkilöt: @AaltonenSamuli @Alexavol