Killan vaellus

Perinteikäs killan vaellus tulee taas! Tänä vuonna pakkaamme rinkkamme ja matkaamme koiliseen, nimittäin kohteenamme on Pohjois-karjalan helmenäkin tunnettu Patvinsuo! Matka osuu kenties kauneimpaan vuodenaikaan, kun pääsemme ihastelemaan ruskan väriloistoa. Ei tätä tarvitse sen enempää mainostaa, kyseessä on todellakin kerran elämässä -tapahtuma. Matka ajoittuu välille to 21.9 – su 24.9. Joten työpaineetkaan eivät paina enää vaelluskansan mielensopukoissa. Ja mikä parasta, koko paketti maksaa osallistujalle vain halvan polkupyöräkypärän hinnan verran. Tämä kaikki on mahdollista mahtavan sponsorimme ansiosta! UPM Energy on avokätisesti lähtenyt tukemaan reissuamme ja ilman heitä tämä ei olisi mahdollista.  

 

Retki sopii monen tasoisille aina kokeneesta vaeltajasta vasta-alkajaan, ja onkin erityisesti alkajille erinomainen tilaisuus kokea Suomen hienoimpia retkikohteita hyvässä seurassa. Huomaa kuitenkin, että kyseessä ei ole esteetön tapahtuma ja vaatii hyvää peruskuntoa sekä psyykkistä kestävyyttä, sillä päivän siirtymät voivat olla raskaita. Vaellusryhmät pyritään kuitenkin jakamaan vaeltajan toiveiden ja jaksamisen mukaan, joten kullekin retkeilijälle löytyy juuri se oma porukka. Vaihtoehtoina on lyhyempi ja pidempi reitti, joista voit valita mieltymyksiesi mukaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon! Reissun päätteeksi vaeltaja palkitaan koettelemuksesta kylpylänautinnolla, joten takaisintulomatkakin sujuu raukeissa tunnelmissa.    

 

Retkeen valmistautumiseksi jaamme jämäkkää infopakettia retkeilijöille, ja järjestäjiltä voi aina kysyä mitä tahansa (retkeilyyn liittyviä) kysymyksiä ja vastaamme parhaamme mukaan!     

 

Lähtö retkelle tapahtuu Otaniemestä aikaisin torstaiaamuna ja paluu sunnuntai iltapäivällä.    

 

Ilmoittautuminen seikkailulle aukeaa keskiviikkona 19.7. klo 18!   

 

MITÄ: IK:n ruskaretki Patvinsuolle    

MILLOIN: to 21.9 – su 24.9.    

MISSÄ: Patvinsuon kansallispuisto    

MITÄ MAKSAA: n. 30€ koska UPM Energy!   

ILMO: ke 19.7.

MIKSI: ruskaretki, kilta, kansallispuisto, vaahtokarkki