Vanhusten viini- ja juustoilta 5.12.

Onko viimeisimmästä kyykkyviini- ja juustoillasta kulunut jo liian kauan? Ei huolta, sillä alumnitoimikunta on kuullut toiveenne, ja yleisön pyynnöstä järjestää tapahtuman, johon ovat tervetulleita niin viinin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin sommelieerit.

Tällä kertaa ei ole tarjolla viinaa tai jyystöä, eikä viinejä tarvitse kumartua nostamaan Alkon alahyllyltä. Tule siis nauttimaan oikeasti laadukkaista viineistä ja hyvistä juustoista alumnien viini- ja juustoiltaan tiistaina 5.12. klo 17! Tapahtuma järjestetään pelitila Pelimannissa, Jämeräntaival 3 A.

Puoliammattilaiset ohjaavat viininmaistelun klo 17-19, jonka jälkeen on vapaata oleskelua.

Paikalle Pelimanniin voi saapua klo 16.45 alkaen. Hinta viininmaistelulle on 20 euroa, joka sisältää 4-5 lasillista eri viinejä. Paikkoja on 30:lle nopeimmalle ilmoittautujalle.

Lisätietoja voi kysellä alumnivastaavilta.

 

 


  PunaistaValkoista


  HolillinenHoliton


  Kyllä


  Kyllä

  * Pakollinen

  Osallistujat: 0
  Reserve spots: