Tervetuloa rakennustekniikan fuksi 23!

Moikka ja tervetuloa Aalto-yliopistoon uusi rakennustekniikan fuksi! Olet samalla lämpimästi tervetullut Rakennusinsinöörikiltaan, tuttavallisemmin Raksaan sekä lyhenteellä IK toimivaan kiltaan 🙂 Rakkaalla killalla on monta nimeä!

Ennen syksyä kannattaa käydä tutustumassa Fuksioppaaseen, mikä on juuri sinua varten koottu opas täynnä informaatiota siitä mitä tuleman pitää.

Tärkeimpänä tiedotuskanavana erityisesti Aalto-yliopistossa toimii Telegram ja onkin suositeltavaa ladata kyseinen sovellus sekä liittyä IK Fuksit 2023 Telegram-ryhmään täältä: IK-fuksit 23

Myös ennen syksyä kannattaa aktivoida oma Aalto-tunnus osoitteessa https://password.aalto.fi  Aalto-mailiin saat päivitettyä tietoa koulun linjauksista sekä Aalto yliopiston ylioppilaskunnan tiedotteita.

Meitä on täällä valtaisa joukko odottamassa juuri Sinua! Ihan huippua, että olet päättänyt lähteä opiskelemaan juuri rakennustekniikkaa!
Killassamme on kaksi fuksikapteenia joiden tehtävänä on olla tukenasi koko fuksivuoden ajan – tästä hetkestä alkaen. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai haluat muuten vain jutella jostain, Ella ja Miika ovat sinua varten. Ole rohkeasti yhteydessä! Meidän yhteystiedot löytyvät täältä.

Syksyllä nähdään!

Terveisin,

Ella Koivisto & Miika Luhtamäki
Rakennustekniikan opiskelijoiden Fuksikapteenit 2023