Mitä meillä opiskellaan?

Aloitatko opiskelut killassamme syksyllä 2024? Tsekkaa lisäinfoa täältä!

Kandidaatin tutkinto

Rakennusinsinöörikilta vastaanottaa uusia opiskelijoita, jotka tulevat opiskelemaan Rakennustekniikan (RAK) tai Computational Engineering (CE) pääaineita Aalto-yliopiston Insinööritieteiden korkeakouluun. Uusien kandivaiheen opiskelijoiden, eli fuksien, sisäänottomäärä on noin 130 opiskelijaa, joista noin 30 aloittaa englanninkielisessä Computational Engineering-pääaineessa. Kandidaatin tutkinto on laajuudeltaan 180 opintopistettä ja opintojen suunniteltu kesto on 3 vuotta.

Rakennustekniikan pääaineen opetussuunnitelma 2022-2024
Computational engineering-pääaineen opetussuunnitelma 2022-2024

Rakennusinsinöörikillan vanhemmat jäsenet opiskelevat pääaineenaan Energia- ja ympäristötekniikkaa (ENY), jonka opiskelijoita kilta vastaanotti vuoteen 2021 asti.

Energia- ja ympäristötekniikan pääaineen opetussuunnitelma 2022-2024

Muita hyödyllisiä linkkejä kandidaatin tutkintoa suorittavalle löydät Opinnoista -sivulta.

 

Maisteriopinnot

Rakennustekniikan kandidaatintutkinnon suorittaneet voivat jatkaa opintojaan
rakennustekniikan (CIV) tai georakentamisen (GEO) maisteriohjelmissa. Maisterivaiheen opinnot suoritetaan englanniksi. Diplomi-insinöörin tutkinto (Master of Science) on laajuudeltaan 120 opintopistettä ja opintojen suunniteltu kesto on 2 vuotta.

 

Energia- ja ympäristötekniikan kandidaatintutkinnon suorittaneet voivat jatkaa opintojaan
energiatekniikan (AAE), geoinformatiikan (GIS), georakentamisen (GEO) tai vesi- ja ympäristötekniikan (WAT) maisteriohjelmissa.

 

Tarkemmat tutkintorakenteet maisteripääaineille löytyvät alla olevia kuvakkeita painamalla.

 

Rakennustekniikka:

 

 

 

 

Energia- ja ympäristötekniikka:

 

 

 

 

Mikäli et löydä mieleistäsi maisteriohjelmaa oman pääaineen maistereista, insinööritieteiden korkeakoulun sisällä on todella helppo vaihtaa maisteria. Kurssit, jotka tulee suorittaa, löytyvät tämän linkin takaa. Tiedostoon käsiksi pääseminen vaatii aalto-tunnuksilla sisäänkirjautumisen.