Opintotoimikunta

Yleistä

Pääasiallinen opintotoimikunnan tarkoitus on ajaa killan opiskelijoiden etua opintojen ohella.
Tämä ilmenee pääasiallisesti korkeakoulun henkilökunnan kanssa kokoustaessa ja killan suhteiden ylläpitämisessä korkeakoulun suuntaan.

Opintotoimikunnalle kuuluu järjestää kolme tapahtumaa vuoden mittaan ja mahdollisesti muita tapahtumia yhteistyössä muiden killan toimikuntien kanssa. Vakiotapahtumat ovat Kesätyösauna, 3+-sauna ja jokin alumnitapahtuma.

Opintotoimikunnan puheenjohtaja on killan opintovastaava johon voi ottaa yhteyttä missä tahansa opintoja askarruttavassa asiassa. Palautetta ja viestiä opintoihin liittyvissä asioissa voi lähettää myös palautelomakkeella.

Opintotoimikunta ylläpitää suhteita killan alumneihin yhdessä alumnisuhdevastaavan kanssa sekä pyrkii koko ajan laajentamaan alumniverkostoa. Toimikunnan tärkeä tehtävä on luoda kiltalaisille referenssejä työelämään jo opiskeluaikoina, jonka johdosta toimikunta järjestää seminaareja yhteistyössä yrityten kanssa.

Alumnisuhdevastaavat:

Katarina Varteva

Silja Yli-Juuti

Halloped- toiminta

Opintotoimikunnan muodostavat alumnivastaavien lisäksi opintoavut ja hallopedit, eli hallinnon opiskelijaedustajat. Opintotoimikunnan puheenjohtaja on opintovastaava, joka on myös AYY:n opintoneuvoston jäsen. Insinööritieteiden korkeakoulun eli ENGin hallopedit tekevät paljon yhteistyötä. Tästä yhteistyöstä ja ENGin opintoasioista voit lukea lisää ENG opintoblogista.

Opintotoimikunta vaikuttaa opintoasioissa hyvin laajassa spektrissä ENG-korkeakoulun sisällä. Komiteoita joissa voi vaikuttaa ovat muun muassa:

Insinööritieteiden akateeminen komitea:
Killan hallopedit: Lauri Sääskilahti, Janne Suominen (vara)

Insinööritieteiden koulutusneuvosto:
Killan hallopedit: Ella Asikainen, Janne Suominen (vara)

Insinööritieteiden opetuksen laaturyhmä:
Killan hallopedit: Janne Suominen

Insinööritieteiden kandidaattiohjelman ohjausryhmä:
Killan hallopedit: Lauri Sääskilahti, Ella Asikainen (vara)

Insinööritieteiden maisteriohjelmien ohjausryhmä:
Killan hallopedit: Katarina Varteva, Janne Suominen (vara)

 

Haluaisitko itse vaikuttaa opintoasioihin tai tietää lisää Halloped-toiminnasta?
Jos kysyttävää, ideoita tai kiinnostusta löytyy, laita rohkeasti sähköpostia Opintovastaavalle!