Ulkoexcursio 2017: New Delhi

Rakennusinsinöörikilta suuntaa ulkoexcursionsa tänä vuonna New Delhiin, Intiaan! 20 hengen joukko innokkaita ja seikkailunhaluisia kiltalaisia matkaa itään tämän vuoden syyskuun lopulla. Matka kestää kymmenen päivää ja sen aikana pääsemme tutustumaan monipuolisesti niin intialasiten kuin suomalaistenkin yritysten toimintaan ja osaamiseen.

Intiassa on pääministeri Narendra Modin johdolla käynnissä yksi maailman suurimmista infrastruktuurin kehittämishankkeista. Maa onkin alamme nopeimmin kasvava markkina-alue. Intia aikoo investoida 59 miljardia dollaria teiden, rautateiden ja lentokenttien rakentamiseen ja uusimiseen. Intiassa myös panostetaan todella paljon uusiutuvaan energiaan. Maan aurinkoenergiakapasiteetti on tarkoitus kasvattaa nykyisestä 5000 Megawatista 100 000 Megawattiin vuoteen 2022 mennessä.

Seurataksesi matkamme rakentumista sekä saadaksesi lisätietoja kohteistamme ja yhteistyökumppaneistamme vieraile ulkoexcursiota varten avatuilla sivuillamme osoitteessa: http://newdelhi2017.rakennusinsinoorikilta.fi/