Vaalikokous ja pIKkujoulut

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja on aika valita Rakennusinsinöörikillalle uudet toimijat vuodelle 2020! Kenestä tulee killan puheenjohtaja? Lähteekö Tuukka Harvela uudestaan pikku-IE:ksi? Lähde ehdolle ja/tai tule ottamaan selvää, mitä IK:n vaalikokouksessa tapahtuukaan!

Vaalikokous järjestetään perjantaina 22.11. kello 14-18 osoitteessa Otakaari 4, luentosali 213a.

Vaalikokouksessa on läsnäolo-, puhe- ja esitysoikeus kaikilla killan jäsenillä. Äänioikeus on varsinaisilla jäsenillä siten, että jokaisella on yksi ääni. Kokouksen päätöksellä voidaan myös kiltaan kuulumattomalle myöntää läsnäolo- ja puheoikeus. Valtakirjalla ei voi äänestää.

Huolehdithan, että olet varmasti maksanut killan jäsenmaksun vaalikokoukseen mennessä. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen löytyvät täältä: http://rakennusinsinoorikilta.fi/jaseneksi/

Mikäli olet epävarma, oletko maksanut jäsenmaksusi lukuvuodelle 2019-2020, ota yhteyttä killan kirjuri-tiedottajaan: tuomas.rasku[ät]aalto.fi

Haku virkoihin on auki killan nettisivuilla: https://rakennusinsinoorikilta.fi/hae-kiltatoimintaan/
, missä voi myös lukea Raatiehdokkaiden vastauksia visaisiin kysymyksiin. Hakijat päivitetään päivittäin.

**************************************************************************************
pIKkujoulut

Rakennusinsinöörikillan pIKkujoulut tulee taas! Tule siis nauttimaan jouluisesta tunnelmasta kiltailaisten kanssa salaiseen paikkaan X. Bussikuljetus lähtee tuttuun tapaan vaalikokouksen jälkeen kohti pIKkujoulun viettoa Otakaari 4 tuntumasta kello 18:00. 10e maksu peritään käteisellä bussiin astuttaessa.

Tarjolla jouluista herkkuruokaa, juomaa ja parasta seuraa sekä ohjelmaa!
Jos haluat päästä tunnustelemaan täyttä lahjasäkkiä ja osallistua lahjanvaihtoon, ota mukaan korkeintaan 5:n euron arvoinen lahja. Paikalla on myös sauna, joten muistathan varata oman pyyhkeen mukaan!

pIKkujoulujen ei myöskään tarvitse loppua tyhjiin puurolautasiin, vaan luvassa ovat myös jatkot! Varaathan mukaan henkilöllisyystodistuksen, rahaa ja matkakortin. Jos jatkot eivät kuitenkaan innosta, bussikuljetus palaa myös Otaniemeen.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 11.11. klo 12:00 killan nettisivuilla.
Paikkoja on yhteensä 50, olethan nopea niin varmistat paikkasi! Linkki ilmoittautumiseen julkaistaan myöhemmin tapahtumasivulla sekä Facebookissa.

MITÄ: pIKkujoulut
MISSÄ: paikassa X, jonne bussikuljetus osoitteesta Otakaari 4
MILLOIN: 22.11. klo 18 (vaalikokouksen päätyttyä)
MITÄ MAKSAA: 10e käteisellä
MIKSI: jOulu on nyt