Alumnien viini- ja juustoilta 26.2.

Hei alumni!

Onko viimeisimmästä kyykkyviini- ja juustoillasta kulunut jo liian kauan? Ei huolta, sillä alumnitoimikunta on kuullut toiveenne, ja yleisön pyynnöstä järjestää tapahtuman, johon ovat tervetulleita niin viinin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin sommelieerit.

Tällä kertaa ei ole tarjolla viinaa tai jyystöä, eikä viinejä tarvitse kumartua nostamaan Alkon alahyllyltä. Tule siis nauttimaan oikeasti laadukkaista viineistä ja hyvistä juustoista alumnien viini- ja juustoiltaan lauantaina 26.2. klo 17! Tapahtuma järjestetään Heinävaaran saunalla Leppävaarassa.

Puoliammattilaiset ohjaavat viininmaistelun klo 17-19, jonka jälkeen sauna on lämmin kaikille halukkaille.

Paikalle saunatilaan voi saapua klo 16:30 alkaen. Hinta viininmaistelulle on 20 euroa, joka sisältää 4-5 lasillista eri viinejä. Paikkoja on 25:lle nopeimmalle ilmoittautujalle.

Lisätietoja voi kysellä alumnivastaavilta.

 

Ilmoittautumiseen pääset täältä. Ilmoittautuminen aukeaa 14.2. klo 12.