IKxPT Wanhojen wappusitsit 27.4.

💐IK x PT Wanhojen Wappusitsit 💐

🎈Onko viime Wapusta kulunut aivan liikaa aikaa? Onko siman maku täysin unohtunut, tai onko ikävä skumpan ihania kuplia? Ei hätää, sillä taas on aika juhlia Wappua IK:n ja PT:n Wanhusten (2+) kesken! Suuntaa siis Smökkiin torstaina 27.4. mukanasi rutkasti wappumeininkiä ja ylläsi haalarit päheimmillä wappuhärpäkkeillä!!

🍾Paikkoja on 198:lle ensimmäiselle ilmoittautujalle, 99 PT:n jäsenille ja 99 IK:n jäsenille. Ilmoittautuminen aukeaa IK:n jäsenille maanantaina 17.4. klo 17.00 ja PT:n jäsenille samana päivänä klo 20.00. Ilmoittautumiset sulkeutuvat 23.4. klo 23.55 muuttuen samalla sitoviksi. Jatkot ovat avoimet IK:n ja PT:n jäsenille!

MITÄ? Wanhojen Wappusitsit
MISSÄ? Smökissä
MILLOIN? 27.4.2023, kokkarit klo 18, kongi klo 18:30
MITÄ MAKSAA? 13 €
DC? Haalarit päheimmillä wappuhärpäkkeillä
MIKSI? Wappu, IK & PT!!

Kysymyksiä? Laita viestiä Telegramissa @ainoylanne

Tapahtuma on reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin: hairinta@ayy.fi. Voit lukea turvallisemman tilan periaatteesta lisää täällä: https://www.ayy.fi/fi/hallinnolliset-asiakirjat/turvallisemman-tilan-periaatteet

Voit tutustua tilan esteettömyyteen osoitteessa https://www.ayy.fi/fi/servin-mokki