Tervetuloa ENY-fuksi 2021!

Moikka ja tervetuloa Aalto-yliopistoon uusi ENY-fuksi! Olet samalla lämpimästi tervetullut Rakennusinsinöörikiltaan, tuttavallisemmin Raksaan sekä lyhenteellä IK toimivaan kiltaan 🙂 Rakkaalla killalla on monta nimeä!

Ennen syksyä kannattaa käydä tutustumassa Fuksioppaaseen, mikä on juuri sinua varten koottu opas täynnä informaatiota siitä mitä tuleman pitää.

Tärkeimpänä tiedotuskanavana erityisesti Aalto-yliopistossa toimii Telegram ja onkin suositeltavaa ladata kyseinen sovellus sekä liittyä IK Fuksit 2021 Telegram-ryhmään täältä: t.me/joinchat/03c6wplZj1s3N2M8

Myös ennen syksyä kannattaa aktivoida oma Aalto-tunnus osoitteessa https://password.aalto.fi  Aalto-mailiin saat päivitettyä tietoa koulun linjauksista sekä Aalto yliopiston ylioppilaskunnan tiedotteita.

Meitä on täällä valtaisa joukko odottamassa juuri Sinua! Ihan huippua, että olet päättänyt lähteä opiskelemaan juuri energia- ja ympäristötekniikkaa 🙂
Killassamme on kaksi fuksikapteenia joiden tehtävänä on olla tukenasi koko fuksivuoden ajan – tästä hetkestä alkaen. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai haluat muuten vain jutella jostain, Anna ja Ramzi ovat sinua varten. Ole rohkeasti yhteydessä! Meidän, Annan ja Ramzin, yhteystiedot löytyvät täältä.

Syksyllä nähdään!