Rekrytoi IK:lainen

Fennovoima Intern, Probabilistic Risk Assessment and Hazard Analysis

Fennovoima is looking for an active and motivated Intern to their Unit. Probabilistic Risk Assessment (PRA) and Hazard Analysis unit is responsible for PRA, failure tolerance analyses and hazard analyses of the Hanhikivi nuclear power plant. They offer you an interesting scope of work within which you have the possibility to develop your knowledge in the field of nuclear safety. Find more info here.

Apply soon, the selection will be done as soon as a suitable applicant is found!

 

Power-Deriva: Jr Portfolio Manager

Power-Deriva etsii nyt kehittymishaluista Jr Portfolio Manageria osaksi salkunhallinnan viiden hengen tiimiä. Roolisi alussa olet kaupankäynnin tukena, esimerkiksi tekemällä toteutuneiden kauppojen tarkastuksia, jotta pääset perehtymään prosesseihin ja lisäksi osallistut kauppojen raportointiin regulaation mukaisesti. Alkuvaiheen jälkeen pääset myös mukaan asiakaskontaktointiin ja -raportointiin. Olet yhteydessä myös erilaisiin sidosryhmiin, kuten pörsseihin, viranomaisiin, edunvalvontajärjestöihin ja pankkeihin. Tehtäviisi kuuluu myös EU-regulaation (EMIR) seurantaa ja viestintää asiakkaille, sekä vakuusvalvontaa ja seurantaa. Tehtävässä menestyäksesi sinulta toivotaan asiakeskeisyyttä ja halukkuutta perehtyä asiakkaiden liiketoimintaan ja markkinaan. Työsuhteen tyyppi on kokoaikainen.

Hakijalta odotetaan:

– Soveltuvia teknisiä tai poikkitieteellisiä korkeakouluopintoja
– Hakija on joko valmistunut tai opintojensa lopussa
– Erinomaisia Excel-taitoja ja analyyttisyyttä työskentelyotetta
– Aitoa kiinnostusta sähkö- ja energiamarkkinaa kohtaan
– Yhteistyötaitoja ja halua työskennellä osana tiimiä
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 5.7.2020 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/power-deriva-jr-portfolio-manager-6-2020

Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

 

Myynti- ja kunnossapitoinsinööriksi Compentekille

Compentekin myynti- ja kunnossapitoinsinöörinä työtehtäväsi koostuvat paljetasainten ja muiden tuotteiden loppukäyttäjämyynnistä sekä asennusten koordinoinnista voimalaitos- ja prosessiteollisuuden asiakkaille. Tärkeä osa työtä on myös kunnossapidon kartoitus, asennusvalvonta sekä asennusten laatuasiat. Pääset myös tekemään myyntityötä tarjousvaiheesta projektien toteutukseen asti. Tavoitteesi tehtävässä on toimia asiakkaidemme luotettavana kumppanina. Näemme isona etuna kiinnostuneisuuden asiakkaidemme prosesseihin ja on tärkeää, että olet asenteeltasi käytännönläheinen organisoija, joka saa asiat tapahtumaan. Compentekilla saat aidon mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä, kilpailukykyiset edut, haasteellisen sekä erittäin monipuolisen tehtävänkuvan Suomen energia- ja prosessiteollisuuden parissa.

Haettava työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työn hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. energiatekniikan insinööri), matkustusvalmiutta Suomen sisällä, B-ajokorttia, sekä hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Työn aloitusajankohta on neuvoteltavissa, mutta Compentekin toiveena on aloitus kesän aikana. Toimisto sijaitsee Tuusulassa. Hakijalla toivotaan olevan jo kosketuspintaa voimalaitoksiin ja/tai prosessiteollisuuteen. Teknisten piirrustusten lukutaito on työn edellytys ja kokemus 3D- tai 2D-suunnitteluohjelmista on eduksi.

Lisätietoa ja haku tehtävään aTalentin kautta osoitteessa https://atalent.fi/open-position/myynti-ja-kunnossapitoinsinoori-2, mutta valittu henkilö työllistyy suoraan Compentekin palvelukseen! Hae 1.7.2020 mennessä.

 

Suvic Oy etsii työnjohtajaa infrarakentamiseen

Suvic Oy etsii työnjohtajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Suvicin toimistot sijaitsevat Oulussa ja Rovaniemellä, mutta voit työskennellä työmaakohteilla liikkuen lähes mistäpäin Suomea tahansa. Tehtävä on vakituinen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Työnjohtajana vastaat rakennusprojektien sujuvasta etenemisestä yhteistyössä vastaavan työnjohtajan ja muun tiimin kanssa. Voit ottaa vastuullesi oman taustasi mukaan painottuneita vastuualueita, esimerkiksi betonirakentamisen projektihallinta.Työtehtäviin kuuluu rakennusprojektien eri osa-alueista vastaaminen kuten työn ohjaaminen sekä projektin etenemisen edistäminen ja raportointi, työturvallisuusasiat sekä yhteistyön varmistaminen eri toimijoiden välillä.

Odotamme hakijalta kokemusta esimerkiksi maarakennuksesta tai betonirakentamisesta, soveltuvaa koulutustaustaa (esim. rakennusinsinööri), sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä aktiivista ja positiivista asennetta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan tehtävää mahdollisimman nopeasti. Etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.6.2020, mutta nopeus on valttia! Työn aloitus sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista täältä.

 

Suvic Oy etsii Infra-/geosuunnittelijaa Ouluun tai Rovaniemelle!

Suvic Oy etsii infra-/geosuunnittelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Ouluun tai Rovaniemelle. Tehtävä on vakituinen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Infra-/geosuunnittelijan tehtävässä pääset mukaan erilaisiin tuulivoimaprojekteihin tekemään monipuolisia suunnittelutehtäviä. Tehtäviisi kuuluu infra-/geosuunnittelu alusta loppuun erilaisissa tuulivoimaprojekteissa, 3D-mallinnus Novapointilla ja Autocadilla sekä dokumentaatio. Arvostamme aitoa kiinnostusta alalle sekä halua kehittyä eteenpäin. Odotamme hakijalta kokemusta suunnittelusta sekä Novapointista, AutoCadista ja 3D-mallinnuksesta, sopivaa korkeakoulututkintoa, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan tehtävää mahdollisimman nopeasti. Etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.6.2020, mutta nopeus on valttia! Työn aloitus sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista täältä.

 

Power-Deriva: Sähkömarkkina-asiantuntija

Oletko innostunut energiamarkkinoista ja haluat päästä kehittymään alalla pidemmällä tähtäimellä? Power-Deriva etsii analyyttistä tiimipelaajaa kehittymään sähkömarkkina-asiantuntijaksi Helsinkiin tai Harjavaltaan. Tehtävä sijoittuu fyysisten sahkönhankintapalveluiden ennustetiimiin, joka tutkii markkinoita, analysoi markkinariskejä ja hoitaa operatiivisia ennustepalveluita.

Hakijalta odotetaan:
– Soveltuvia teknisiä tai poikkitieteellisiä korkeakouluopintoja
– Erinomaisia Excel-taitoja ja analyyttisyyttä työskentelyotetta
– Aitoa kiinnostusta sähkö- ja energiamarkkinaa kohtaan
– Yhteistyötaitoja ja halua työskennellä osana tiimiä
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
– Ohjelmointitaidot data-analyysiin liittyen (esim. VBA, R, SQL ja Python), tietokantaosaaminen
– Soveltuva työkokemus energia-alalta, esimerkiksi kesätöiden parista

Työsuhde on vakituinen 37,5h/vko työajalla ja haku päättyy 14.6.2020. Hae tästä!

 

Geo- ja pohjarakennesuunnittelijaksi Sipti Infralle Helsinkiin

Hae Academic Workin kautta geo- ja pohjarakennesuunnittelijaksi Sipti Infralle. 12 kk mittaiseen (jatko mahdollinen) tehtävään etsitään rakennusalan tutkinnon omaavaa maa- ja pohjarakennuksen taitajaa, jolla on vahva halu kehittyä suunnittelun parissa. Hakijalta odotetaan osaamista tietokoneavusteisesta suunnittelusta ja kokemusta maanrakennuksen parista, esimerkiksi työharjoittelun kautta.

Työtehtävät sisältävät pohjarakennuksen suunnittelutehtäviä monipuolisissa projekteissa, yhteistyötä projektipäälliköiden kanssa ja kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus päästä vetämään omiakin projekteja. Tulet toimimaan yhteistyössä kokeneiden suunnittelijoiden kanssa ja mikäli takana on vasta muutama vuosi infra- tai pohjarakennesuunnittelussa, on tukenasi tiimi kasvattamassa sinua pohjarakennesuunnittelun huipputekijäksi.

Tarkempaa tietoa tehtävästä Academic Workin sivuilta.

Hakijoita käydään jatkuvasti läpi, joten hae mahdollisimman pian!