Rekrytoi IK:lainen

_______________________________________________________________________________________________________________

Löydä kattavasti alamme yritysten kesätyömahdollisuuksista koottua tietoa ENG-kesätyöesitteestä!

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Metsä Groupin kesätyöt 2021

Metsä Groupissa tehdään kasvavaa, tulevaisuuden liiketoimintaa! Keskitämme pitkän linjan puu- ja kuituosaamisemme niihin tuotteisiin, joissa kuulumme toimialan kirkkaaseen kärkeen. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia kesätöitä eri puolilla Suomea, turvallisen työympäristön sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Kesätyöhakumme on auki 28.2.2021 asti. Valitsemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joten tutustu tehtäviin ja hae jo tänään! Hakuun pääset tästä.

 

Carunan kesätyöt 2021

Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa yli 700 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Verkon toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille voidaan taata mahdollisimman häiriötön sähkönsaanti kaikissa olosuhteissa. Säävarma, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä siis kuulostaisi kesä Carunalla monipuolisissa tehtävissä? Carunalla on avoinna nyt useita erilaisia kesätyöpaikkoja!

Tarkempaa tietoa Carunasta ja sen kesätöistä löydät täältä! Hakuaikaa on 31.1.2021 saakka.

 

Partners at Noste – Rakennuttajainsinööri

Partners at Noste etsii tiimiinsä Rakennuttajainsinööriä täysipäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Helsingin ytimeen, Kamppiin. Tässä roolissa toimit kokeneiden Projektipäälliköiden tukena isoissa, pääkaupunkiseudulle ja kasvukeskuksiin keskittyvissä hankkeissa tutustuen kehityshankkeiden läpiviennin valmisteluun, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja organisointiin kokonaisuudessaan. Tuet suunnittelun johtamisessa hankesuunnitteluvaiheesta aina projektin loppuun saakka: Autat kollegoitasi kartoittamaan kiinteistölle asetettuja tavoitteita ja vaatimuksia, osallistut kustannusarviointiin ja aikataulutukseen sekä avitat projektipäällikköä koostamaan kannattavimmat ratkaisut Tilaajalle. Huolehdit omalla työpanoksellasi, että suunnittelu- ja toteutustiimit puhaltavat yhteen hiileen.

Edellytämme sinulta relevantteja opintoja esimerkiksi rakennus-, kiinteistö tai talotekniikan alalta (Diplomi-insinööri tai insinööri), aiempaa työkokemusta esimerkiksi kesätöiden parista rakennusalalta tai muista vastaavista tehtävistä, näppäriä taitoja Microsoft ja MS Office -ohjelmien käytöstä, sekä vahvoja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi. Tässä tehtävässä motivaatiosi ja potentiaalisi ratkaisee, mutta mikäli sinulta löytyy osaamista CADista tai muusta vastaavista ohjelmista, tai olet innokas oppimaan lisää, voit ansaita lisäpisteitä!

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään maanantaina 18.1.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

 

Hankintainsinööriksi Kosprolle

Vauhdilla kasvava Kospro etsii vahvistusta muutaman hengen tiimiinsä Espoon Otaniemeen! Tässä vakituisessa ja täysipäiväisessä Hankintainsinöörin roolissa osallistut rakentamisen hankintaprosessien jokaiseen vaiheeseen aina tarjouspyynnöstä sopimukseen: kartoitat toimittajia, koostat tarjouspyyntöjä ja lähetät tarjouksia sekä käyt urakka- ja sopimusneuvotteluita. Olet toimittajien ja asiakkaiden pääasiallinen yhteyshenkilö, ja vastuullasi onkin palvelun laadukas toteutus sisältäen myös aikataulutuksen sekä vaadittavat loppuselvitykset urakan päättyessä. Operatiivisten hankintojen lisäksi osallistut eri yritysten hankintaprosessien ja -dokumentaation kehittämiseen, tuet hankintajärjestelmien käyttöönotoissa sekä kerrytät osaamistasi kansainvälisten hankintojen parissa, urakoiden niin vaatiessa. Työtehtäväsi vaihtelevat operatiivisista ja käytännönläheisistä aliurakoitsija- ja materiaalihankinnoista jopa suurten yritysten hankintastrategioiden laatimisprojekteihin saakka. Koska työtehtäväsi sekä asiakasportfoliosi vaihtelevat laidasta laitaan, pääset laajasti näkemään ja oppimaan lisää erilaisista projekteista ja organisaatioista.

Odotamme sinulta relevanttia koulutustaustaa esimerkiksi rakentamisen tai muun vastaavan parista (Insinööri tai diplomi-insinööri), työkokemusta rakennusalalta esimerkiksi kesätöiden parista tai harjoitteluista, mutta voit olla jo vankalla kokemustaustallakin varustettu ammattilainen, erinomaisia MS Office-taitoja, erityisesti Excel –osaamista, sekä vahvoja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi.

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaihin 24.1.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

 

Kesätyö A-Insinöörinä

Ovatko tekniikan, teknologian tai luonnontieteiden opintosi jo hyvässä vauhdissa tai oletko vastavalmistunut? Tule meille kesäksi töihin hankkimaan kannuksia!

A-Insinöörit etsivät kesäharjoittelijoiksi aikaansaavia, innostuneita tekniikan alan tulokkaita, jotka haluavat kasvaa asiantuntijoina yhdessä kokeneempien kollegojen ja asiakkaiden kanssa. Saatat jäädä meille pidemmäksikin aikaa. Tarjoamme harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja useilla paikkakunnilla Suomessa. Mainitse hakulomakkeella, millä paikkakunnalla toivoisit työskenteleväsi ja kerro itsestäsi sekä kesätyö toiveistasi lisää, niin katsomme millainen kesätyö voisi sopia sinulle!

Käymme hakemuksia läpi heti niiden saapuessa, joten älä turhaan viivyttele. Toivomme hakemustasi ihan viimeistään 28.2.2021. HR-tiimi vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi sähköpostilla rekrytointi@ains.fi.
Lisätietoa työtehtävästä ja hakulomake täällä!