Rekrytoi IK:lainen

Spatineolle Software Developeriksi Helsinkiin

Etsimme Spatineon kasvavaan joukkoon Software Developeria työskentelemään vaihtelevissa paikkatietoa hyödyntävissä ohjelmistokehityksen projekteissa. Asiakasprojekteissa ja Spatineon omissa järjestelmissä käytetään erityisesti Javaa. Tässä tehtävässä toimit itsenäisessä roolissa yhteistyössä Spatineon asiakkaiden asiantuntijoiden kanssa.

Työssäsi kehität esimerkiksi paikkatietoa hyödyntäviä ohjelmistoja, datan keruun ja jakelun infrastruktuureja tai paikkatiedon käyttöanalytiikkaa hyödyntäen yhteiskunnallisesti keskeisiä tietovarantoja. Projekteissa paikkatietojen hyödyntäminen on viitekehys, johon sisältyy erilaisia lähestymistapoja ja uniikkeja ongelmia – asiakkaille saatetaan esimerkiksi louhia tietoa satelliittikuvista koneoppimismenetelmien avulla tai tutkia ilmastonmuutoksen etenemistä hyödyntämällä säätä koskevaa ennuste- ja historiadataa.

Odotamme sinulta:

 • Itsenäistä työskentelykykyä Java-kehityksessä
 • XML -tuntemusta (iso plussa, jos olet kuullut myös GML:stä)
 • Oppimishalua sekä kiinnostusta ongelmanratkaisuun ja paikkatiedon hyödyntämiseen
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Mikäli haluat syventää osaamistasi ohjelmistokehityksen huippuammattilaiseksi ja kehittää taitoja paikkatiedon saralla, olet löytänyt paikkasi. Jätä hakemuskirjeesi ja CV:si pdf-muodossa viimeistään to 6.6. mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/spatineo-software-developer-5-2019. Kerrothan

hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

 

Haussa projekti-insinöörin tehtävä Netcontrollille

Haemme asiakkaallemme Netcontrollille kahta projekti-insinööriä ICT-tehtäviin.

Projekti-insinöörin tehtävässä tulet toimimaan osana projektitiimiä, jonka vastuulla huolehtia vaativista verkostoautomaatio- ja tietoliikennetuotteiden sekä valvomojärjestelmien toimittamisesta asiakkaille pääosin Suomessa, mutta myös muissa Pohjoismaissa ja vientimarkkinoilla.

Mikäli kiinnostuit, lue lisää seuraavista linkeistä:

Projekti-insinöörin ilmoitus: https://jobs.academicwork.fi/annons/projektiinsinoori/15025349

 

Jr. Tarjouslaskija Caverionille

Academic work etsii Caverionille nuorempaa tarjouslaskijaa kustannusuunnitelmien ja tarjouslaskelmien pariin.

 

– Aloitus: Mahdollisimman pian

– Sijainti: Panuntie, Helsinki

– Soveltuva koulutustausta: esim. LVI-/kone-/energia-/talotekniikka

Lisätietoa linkistä

 

Cramo Finland Oy:n suunnittelutiimi etsii nyt suunnittelijaa kesätöihin Espooseen.

TOIMENKUVASI

Suunnittelijan tehtävässä osallistut työmaiden olosuhdehallinnan suunnitteluun. Tehtäviisi kuuluu soveltuvin osin:
• työmaan kosteusmittaussuunnitelmien tekeminen
• soveltuvin osin työmaan lämmitys-, kuivatus-, pölynhallintasuunnittelu
• mahdollisesti tietomallien suunnittelupohjien/objektien tekeminen Revitillä.

 

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Etsimme tiedonhaluista ja aloitekykyistä persoonaa, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi tulisi olla asiakaslähtöistä ja sinulla tulisi olla halua kehittää toimintaamme. Lisäksi odotamme sinulta:
• rakennusfysiikan opintoja
• betonirakenteiden mitoituksen ja betonin materiaalitekniikan opintoja
• kokemusta Autocadin käytöstä
• mahdollisesti kokemusta Revitillä mallintamisesta
• työkokemusta työmailta
• B-ajokorttia.
Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy:n tavoitteena on olla nikotiinivapaa yritys vuoteen 2020 mennessä. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia – ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin kuin ennen. Me tiedämme, että tiedon jakaminen ja toistemme tukeminen ovat avain menestykseen. Sitoutuminen, luotettavuus ja luovuus ovat arvoja, joiden mukaan toimimme.
Nyt olemme jännittävällä matkalla, jonka määränpää on toimialamme korkein huippu. Saavuttaaksemme sen, tarvitsemme tiimiimme lisää motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilölupauksemme on We Are Shapers ja meillä on mainio päivä työmaalla.

HAE MUKAAN!

Mikäli haluat päästä kehittämään toimintaamme ja työskennellä ammattitaitoisessa tiimissä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.5.2019 mennessä osoitteeseen niclas.johansson@cramo.com.
Lisätietoja tehtävästä antaa Suunnittelupäällikkö Niclas Johansson, puh 040 660 9514.

 

 

Haussa logistiikkapäällikön ja projekti-insinöörin tehtävä Netcontrollille

Haemme asiakkaallemme Netcontrollille kahta projekti-insinööriä ICT-tehtäviin ja logistiikkapäällikköä vastaamaan logistiikka ja tuotantotiimin toiminnasta.

Projekti-insinöörin tehtävässä tulet toimimaan osana projektitiimiä, jonka vastuulla huolehtia vaativista verkostoautomaatio- ja tietoliikennetuotteiden sekä valvomojärjestelmien toimittamisesta asiakkaille pääosin Suomessa, mutta myös muissa Pohjoismaissa ja vientimarkkinoilla.

Logistiikkapäällikön tehtävässä vedät logistiikka ja tuotantotiimiä, jonka tehtäviin kuuluvat mm. tilausten käsittely, materiaalien hallinta, alihankinta, tuotteiden lopputestaus ja asiakaskohtainen kokoonpano, varaston ylläpito, toimitusten pakkaus ja lähetys sekä rahtisopimukset.

Mikäli kiinnostuit, lue lisää seuraavista linkeistä:

Projekti-insinöörin ilmoitus: https://jobs.academicwork.fi/annons/projektiinsinoori/15025349

Logistiikkapäällikön ilmoitus: https://jobs.academicwork.fi/annons/logistiikkapaallikko/15025350

Kesätyöntekijäksi Finnmap-Infran geo/tiepuolelle
kiinnostaako kesätyö mahtavassa työtiimissä ja mahdollisuus kehittyä omalla alalla?
Finnmap-Infra etsii tie/geopuolen suunnittelijaa kesätöihin. Työ sopii hyvin kandin loppuvaiheessa olevalle ja tärkeintä työssä on kiinnostus omaa alaa kohtaan!

Vaatimukset

 • Taustana joko liikennetekniikka, tierakenne- ja geotekniikka (geo engineering+highway engineering) tai maanmittaus
 • Kandidaatin tutkinto suoritettuna tai vähintään loppusuoralla
 • Kiinnostus tie- ja ratasuunnittelua sekä kaupunkikehityshankkeita kohtaan (liikennejärjestelmäsuunnittelu, geometrinen suunnittelu, tietomallipohjainen suunnittelu ja/tai teiden ja ratojen rakennetekninen suunnittelu)

Arvostettavat ominaisuudet:

Tervettä kunnianhimoa ja mahdollisesti kiinnostus johtaa projekteja, kun kokemusta suunnittelusta kertyy

 • Kykyä hallita laajojakin kokonaisuuksia
 • Suunnitelmallisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Hyvää 3D-hahmotuskykyä ja kykyä omaksua uusia teknologioita
 • Suomen kielen taito. Hyvä kirjoitustaito katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit tästä upeasta työtehtävästä, lähetä hakemuskirjeesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen: niko.janhunen(at)finnmap-infra.fi

 

Löydä paikkasi auringossa! Värväämö tarjoaa rakennusalan kesätöitä!
Värväämö tarjoaa runsaasti kesätyömahdollisuuksia ensi kesäksirakennusalalla. Työt sopivat hyvin opiskelijoille – hommaa riittää koulujen kesälomien ajaksi, eli noin kesäkuusta elokuuhun. Työ on suurimmaksi osaksi rakennustyömaiden apuhommia, eli esimerkiksi tavaran roudausta, suojausten tekemistä ja siivoamista. Hyvää vaihtelua siis opiskeluarkeen.
On ihan hyvä, jos sinulla on jo alan kokemusta, mutta se ei ole ollenkaan pakollista. Meille on ratkaisevaa, että haluat herätä töihin joka aamu ja jaksat painaa hommia kahdeksan tuntia päivässä kolme kuukautta. Asenne siis ratkaisee! Tutustu tarkemmin verkkosivuillamme osoitteessa:www.varvaamo.fi/paikka-auringossa.
Voit hakea Värväämön kesätöitä joko verkkosivuillamme tai lähettämällä sähköpostia/CV:si Värväämön Miska Kuljulle, miska.kulju@varvaamo.fi. Miskalta saat myös lisätietoja numerosta: 040 037 4741.
Värväämö on vuonna 2015 perustettu hiukka erilainen henkilöstöpalvelufirma. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Me tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.