Rekrytoi IK:lainen

 

Vesihuollon osaajia Swecolle

Swecolle haetaan kahteen eri tehtävään, vesihuollon laitossuunnittelijaksi ja -suunnittelijaksi, jo hieman kokeneempia tekijöitä vesihuollon saralle. Molemmissa tehtävissä pääset työskentelemään oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisten työtehtävien parissa vesihuollon suunnittelun eri osa-alueilla.

Vesihuollon verkostosuunnittelijana tehtäviisi kuuluu erilaisten vesiverkostojen yleis- ja rakentamissuunnitu yhdessä projektiryhmien kanssa. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua pääkaupunkiseudun raitiohankkeisiin. Voit olla jo kokeneempi tekijä tai vastavalmistunut, jolla on kokemusta vesihuoltoalalta. Tietomallipohjaisen suunnittelun hallinta, työmaakokemus ja kokemus allianssi-työskentelystä katsotaan eduksi.

Vesihuollon laitossuunnittelijana työtehtäviisi kuuluu erilaisten vesilaitosten layout-, koneisto- ja putkisto -suunnittelu. Tämän lisäksi voit työskennellä mm. laitosten toiminnallisen suunnittelun tai investointikustannuslaskennan parissa. Sinulta odotetaan aikaisempaa kokemusta vesihuollon laitossuunnittelijan tehtävistä ja näihin käytettyjen ohjelmistojen hallintaa. Kokemus tietomallipohjaisesta suunnittelusta ja tietomallikoordinoinnin hallinta katsotaan eduksi.

Voisitko olla etsimämme henkilö? Katso tarkemmat tiedot paikoista ja lähetä hakemuksesi 16. elokuuta 2021 mennessä.