Rekrytoi IK:lainen

Geosuunnittelijaksi Finnmap Infralle

Finnmap Infra etsii geosuunnittelijaa geotekniikkatiimiinsä! Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten projektien parissa varmistaen omalta osaltasi haastavien geoteknisten ongelmien ratkaisemisen sekä paremman infrarakentamisen.
Tehtävään kuuluu erilaiset pohjarakentamisen suunnittelutehtävät, Finnmap Infran tie- ja ratahankkeiden sekä katujen ja kunnallistekniikan geosuunnittelu. Työtehtäviä ovat datan käsittely, ratkaisujen suunnittelu ja mitoittaminen sekä tietomallintaminen. Tehtävä sijoittuu toiveesi mukaan Helsingin, Lohjan, Lahden, Tampereen tai Turun toimipisteeseen.

Hakijalta toivotaan:
– Motivaatiota sekä uteliaisuutta
– Soveltuvaa koulutustaustaa (AMK Insinööri/DI) geotekniikan alalta
– Ymmärrystä rakentamisesta sekä hyvää kolmiulotteista hahmotuskykyä
– Kokemusta suunnitteluohjelmista (esim. AutoCAD ja MicroStation).

Ensisijaisesti etsimme kuitenkin potentiaalia ja halukkuutta oppia lisää pohjarakenne- ja geosuunnittelusta. Tehtävä on vakituinen ja täysipäiväinen ja työn toivottu aloitusajankohta on mahdollisimman pian. Lisätietoa työtehtävästä ja hakuprosessista täältä.
Kiinnostuitko? Hae viimeistään 24.9.2020!

 

Hankintainsinööri Arkta Rakennuskultti Oy:lle

Hankintainsinöörinä pääset tekemään työmaan hankintoja. Voit olla kokenut tekijä tai uran alussa, edellytämme kokemusta rakennusalalta. Mahdollinen tausta tehtävään on esim. työmaainsinöörillä tai työnjohtajalla. Osallistut tarjousneuvotteluihin yhdessä työpäällikön ja työmaan toimihenkilöiden kanssa. Vastaat nimettyjen työmaiden hankinnoista työmaalla vastaavan työnjohtajan ja työpäällikön ohjauksessa. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Arkta Rakennuskultin kanssa.

Mitä toivomme sinulta?
– Rakennusalan teknistä koulutusta (RKM, insinööri AMK tai vastaava).
– Plussaa saat, jos olet toiminut vastaavissa tehtävissä aiemmin, mutta taustasi voi olla myös työmaainsinööri tai työnjohtaja.
– Olet parhaimmillasi asiakasyhteistyössä ja olet tuloshakuinen.
– Innostut numeroiden pyörittelystä ja sinulla on motivaatiota kehittyä tehtävässäsi.
– Sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?
– Meillä on suoraviivainen organisaatio ja monipuoliset työnkuvat.
– Annamme hyvän koulutuksen tehtävään ja pääset oppimaan lisää.
– Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä, osana vakavaraista konsernia.
– Palkkaus on kilpailukykyinen ja meillä on selkeä bonusmalli.
– Työsuhde-etuna on mm. liikuntasetelit.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä, haku on nopeaa ja vaivatonta. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Tartu siis luuriin ja pirauta, Juho p. 050-5149958 tai Sonja p. 040-5085162. Sähköpostit löytävät perille osoitteeseen juho.palosaari@varvaamo.fi tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 20.9.2020.

 

Työnjohtoharjoittelija / Nuorempi työnjohtaja PK-seudulle

Oletko opintojesi loppuvaiheessa? Haetko työnjohtoharjoittelua tai ensimmäistä vakituista työpaikkaa opintojesi valmistuttua? Meillä on parhaillaan 4 rakennusalan asiakasta, jotka hakevat uudisrakentamiseen ja korjausrakentamiseen nuorempia työnjohtajia. Yritykset ovat kooltaan 25-100 M€ liikevaihdoltaan. Jokaisella on hieman erilaisia kohteita tarjolla, kerromme niistä mielellämme lisää, kun olet meihin yhteydessä. Hoidamme kaikki yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.

TYÖTEHTÄVÄ: Nuorempi työnjohtaja uudisrakentaminen tai korjausrakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti omien aikataulujesi mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
– Olet kerryttänyt käytännön työmaaosaamistasi opiskelun ohella (haalariharjoittelu ja työnjohtoharjoittelu suoritettu).
– Alan koulutusta, olet rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
– Olet opintojesi loppuvaiheessa ja sinun on mahdollista jatkaa harjoittelun jälkeen vakituisena työntekijänä.
– Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
– Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.
– Kykyä kantaa vastuuta.

Mitä tarjoamme sinulle?
– Saat yhdellä hakemuksella kontaktin useaan rakennusalan yritykseen.
– Mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä asiakasyrityksissämme.
– Reilun ja luottamuksellisen hakuprosessin – emme lähetä CV:täsi minnekään ilman lupaasi.

Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 tai lähesty sähköpostilla sonja.vainio@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 20.9.2020.

 

Griffin Refineries: (Senior) Project Engineer

Orgaanisen jätteen kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijä Griffin Refineries jatkaa kasvutarinaansa ja Suomen tiimiin etsitään nyt mukaan (Senior) Project Engineeria! Tehtävänkuvaan kuuluu isossa osassa prosessien kehitys, niin Griffinin sisäisten kuin asiakkaiden tuotantolaitosten. Prosessikehityksen lisäksi otat osaa Griffinin projekteihin, esimerkiksi uusiin laitteisto- tai asennusprojekteihin. Olet mukana myyntivaiheesta projektinhoitoon ja yhteistyöhön asti. Tähän liittyen osallistut keskusteluihin erilaisten alihankkijoiden ja asiakkaiden kanssa, varmistat dokumentaatiota, piirustuksia ja teknisiä speksejä, teet tarjouksia ja budjetteja sekä varmistat projektin vaiheiden etenemistä.

Griffin on pieni yritys, joten vastuuta on mahdollista ottaa laajasti ja rooli on muokattavissa oman mielenkiinnon sekä osaamisen mukaan. Tehtävässä menestyminen vaatii kokemusta ympäristötekniikan kentältä ja toivomme, että olisit ollut mukana yrityksessä, jonka toimintakenttä on kansainvälinen. Pääset tekemään monipuolisesti, mikä edellyttää itsenäisyyttä ja rohkeutta tarttua projekteihin. Yrityksen kasvu- ja kehitysvaiheessa odotamme sinulta yrittelijäisyyttä ja asennetta tarttua myös keskeneräisiin asioihin. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus päästä kehittymään prosessi- ja projektijohtamisen parissa, esimerkiksi kokonaisvaltaiseksi projektipäälliköksi! Koska asiakkuudet ovat ulkomailla, niin tehtävä vaatii myös matkustusvalmiutta.

Hakijalta odotetaan:
– Tekniikan alan korkeakoulututkintoa, esimerkiksi ympäristötekniikasta
– Vähintään kahden vuoden relevanttia työkokemusta – kokemusta ympäristöalan yrityksestä ja/tai projektityöstä
– Motivaatiota ympäristötekniikkaa ja alaa kohtaan sekä kiinnostusta oppia ja kehittää
– Itsenäistä työskentelyotetta – aktiivista ja yritteliästä asioiden edistämistä
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
– Espanjan ja/tai italian kielitaito, sillä Griffinillä on asiakkaita Espanjassa ja Italiassa
– AutoCAD osaaminen

Kuulostaako tämä seuraavalta ura-askeleeltasi? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 22.9.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa:
https://atalent.fi/open-position/senior-project-engineer

Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!