IKäisten viini- ja juustoilta 8.3.

Kilta on tarvinnut jo pidemmän aikaa toimintaa myös vanhemmille opiskelijoille. +3-saunan osallistujat on aivan liian nuoria. Alumnit on kivoja, mutta välillä on ollut vaikeuksia löytää tarpeeksi osallistujia (ja järjestäjiä) tapahtumiin. Miten saada vanhemmat kiltalaiset osallistumaan killan toimintaan myös valmistumisen jälkeen?

Olemme vastanneet rukouksiimme: IKäiset – Rakennusinsinöörikillan vanhimmat ja kauneimmat, n-opiskelijat ja alumnit! Jatkossa IKäisten tapahtumat ja tapaamiset ovat avoimia automaattisesti n-opiskelijoille ja alumneille. Vuonna 2024 on tiedossa sivistynyttä viininmaistelua, kesäaftereita sekä perinteisempää meininkiä sauna-illan merkeissä, kelkerengit mielessä.

 

Hei vanha ja viisas raksalainen!
Oletko palautunut alumnisitseistä? Ei huolta vaikket olisikaan, koska seuraava tapahtuma lähentelee sivistynyttä. Tähän tapahtumaan on tervetulleita valmistumisen molemmin puolen vanhat kiltalaiset, viinin vasta-alkajat ja ammattilaiset.

Tällä kertaa ei ole tarjolla viinaa tai jyystöä, eikä viinejä tarvitse kumartua nostamaan Alkon alahyllyltä. Tule siis nauttimaan oikeasti laadukkaista viineistä ja hyvistä juustoista alumnien viini- ja juustoiltaan perjantaina 8.3. klo 18! Tapahtuma järjestetään Otarannan kerhotilalla Otaniemessä.

Puoliammattilaiset ohjaavat viininmaistelun klo 18-20, jonka jälkeen voi seurustella sekä maistella ylijäämäviinejä ja juustoja aina 22 asti.

Paikalle voi saapua klo 17.30 alkaen. Hinta viininmaistelulle on 20 euroa, joka sisältää 4-5 lasillista eri viinejä. Paikkoja on 25:lle nopeimmalle ilmoittautujalle.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 3.3. klo. 12:00.

Lisätietoja voi kysellä IKävastaavlita.

 


    PunaistaValkoista


    HolillinenHoliton


    Kyllä


    Kyllä

    * Pakollinen

    Osallistujat: 21
    Nimi
    Mikko Kähkönen
    Milla Kivioja
    Jenna Johansson
    Niina Sihvola
    Petra Seppälä
    Silja Yli-Juuti
    Ossi Inkiläinen
    Nasti Korhonen
    Päivi Lipponen
    Lassi Mäkelä
    Laura Aalto
    Juho Hannukainen
    Olli Nuutinen
    Rita Ristimäki
    Eero Petrell
    Suski
    Lionel
    Frida Mitts
    Sofia Harri
    Tuomas Ridanpää
    Hanna Koskikallio
    Reserve spots: