SRT-PÄIVÄT 2024

Pitkän odotuksen jälkeen SRT-päivät saapuu takaisin Otaniemeen! Tänä vuonna Rakennusinsinöörikilta toivottaa Suomen rakentajateekkarit tekniikan kehtoon Otaniemeen, jossa on tiedossa monipäiväistä hauskanpitoa ja verkostoitumista raksateekkareiden kesken. Luvassa on perinteiseen tapaan mm. saunomista, seminaaria, excursioita sekä huikeat SRT-sitsit!

Urakkasopimuksen hinta on vaivaiset 35 euroa/henkilö. Ilmoittautuminen tapahtuu tämän lomakkeen kautta 24.1.2024 klo 12 alkaen. Tapahtumassa on IK:n jäsenille 40:n henkilön ja KIK:n jäsenille 20:henkilön kiintiöt, muistathan ilmoittautua oikeaan kiintiöön! Varasijoilla on yhteinen kiintiö. Maksutiedot ja lisäkyselyt mm. ruokavalioista lähetetään myöhemmin osallistujille.

Mitä?: SRT-päivät 2024
Missä?: Otaniemi!
Milloin?: 15.-17.2.
Hinta?: 35€
Miksi?: Saunomista, seminaarit, sitsit, excuja, rastikiertelyä yms. yms. sekä ennen kaikkea hauskanpitoa eri raksateekkarikiltalaisten kesken (IK, KIK, TARAKI & YRK)!

Lisätietoja:
Samu hasegawa & Leevi Mattila, SRT-vastaavat
TG: @samuhase @leevimattila