Jooga etälajikokeilu

Ovatko hartiasi jumissa kaikesta tästä sohvalla opiskelusta? Kyllästyttääkö yksitoikkoiset karanteenipäivät? Harmittaako kun kaikki liikuntapaikat ovat kiinni?

Jos vastasit edellisistä kysymyksistä yhteenkin kyllä, niin IK:n liikuntavastaavilla on sinulle loistouutisia! Älä anna poikkeusolojen passivoida vaan lähde mukaan tutustumaan joogaamisen saloihin tiistaina 16.3 klo 17:00 järjestettävässä etälajikokeilussa.

Luvassa on Yoga Nordicin ammattilaisen ohjaama 60 minuutin joogatunti, joka sopii mainiosti niin aloittelijoille kuin konkareillekin! Ohjaus tapahtuu Zoomin kautta ja tunnin onnistumiseksi tarvitset siis vain läppärin sekä hieman tilaa ympärillesi. Alustaksi suositellaan pehmeää ja liukumatonta mattoa, mutta tunti on suunniteltu niin, että se onnistuu ilmankin. Nappaa kuitenkin loppurentoutusta varten tyyny lähellesi! Tunti on englanninkielinen.

Tule siis herättämään sisäinen yogisi ja vetreyttämään talvihorroksessa olevaa kehoasi! Tapahtuman ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 9.3 klo 17:00 ja päättyy sunnuntaina 14.3. Mukaan mahtuu 25 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoittautujat saavat sähköpostiinsa liittymislinkin tunnille hieman ennen sen alkua.

Yoga Nordic lähettää myös aurinkotervehdyksiä kaikille raksalaisille ja tarjoaa videostriimipalveluaan käyttöön yhden kuukauden ajan ilmaiseksi koodilla AALTO21! Etu koskee tuotetta OMline 1 mo/1 kk.

MITÄ: Jooga etälajikokeilu
MILLOIN: Tiistaina 16.3 klo 17:00-18:00
MISSÄ: Zoomissa! Osallistujat saavat linkin sähköpostiinsa hieman ennen tunnin alkua.
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
ILMO: Aukeaa 9.3. klo 17:00 täällä