Fennovoima

Fennovoiman etä-excursio

IK käynnistää excursiovuoden järjestämällä Fennovoiman kanssa etäexcun 17.3. klo 16:00 alkaen! Fennovoima on suomalainen energiayhtiö, jonka tavoitteena on tuottaa Suomeen energiaa kuormittamatta ilmastoa. Tapahtuma järjestetään Teamsin välityksellä ja on avoin kaikille killan jäsenille.

Excursiossa esitellään Fennovoima yrityksenä ja sukelletaan ydinvoimalaitoshanke Hanhikivi 1:n maailmaan. Hanhikivi 1 -hanke on suurimpia yksittäisiä investointeja Suomessa. Valmistuttuaan voimalaitos tuottaa noin kymmenyksen Suomen tarvitsemasta sähköstä, päästöttömästi ja luotettavasti. Tätä ei siis kannata missata!

Tämän kaiken lisäksi Fennovoima tarjoaa 20 ensimmäiselle ilmoittautuneelle eväät 15 eurolla Foodoran kautta. Foodoraedun saaneille lähetetään tarkemmat toimintaohjeet yritystyökalun käytöstä sähköpostitse. Mielenkiintoisen esityksen lisäksi pääsee siis vielä herkuttelemaan!

Ota päivämäärä ja linkki ylös! Ilmoittautuminen ja tapahtumainfo löytyy täältä.

Ilmoittautuminen aukeaa jo tämän viikon perjantaina 12.3. klo 12.00 ja sulkeutuu maanantaina 15.3. klo 12.00. 

 

MITÄ: Fennovoima etäexcu

MISSÄ: Teams

MILLOIN: Ke 17.3.2021 klo 16->

MIKSI: Energia ja ydinvoima!

ILMO: Pe 12.3. klo 12 osoitteessa http://rakennusinsinoorikilta.fi/fennovoima-eta-excursio/