Ulkoexcursio 2022

Ulkoexcursio tulee taas!

 

Siis mitä, mikä ihmeen ulkoexcursio?!?

 

Ulkoexcursio on Rakennusinsinöörikillan vuosittain järjestettävä opintomatka, jonka tarkoituksena on tutustuttaa jäseniään heidän oppialoihinsa myös kotimaan ulkopuolella, sekä kotimaiseen toimintaan kansainvälisessä ympäristössä.

 

Lähdemme siis killan kanssa perehtymään ja tutustumaan maailmaan kotimaamme rajojen ulkopuolella. Tässä linkit viimeisimpiin ulkoexcursioihin, jotta pääsette tutustumaan vähän siihen, mihin on nyt mahdollisuus päästä mukaan.

 

2019 Barcelona ja Madrid

2018 Belgia ja Ranska

2017 New Delhi, Intia

 

Tämä vuoden kohteeksi valikoitui Amsterdam sekä Kööpenhamina. Näiden lisäksi luvassa on myös mahdollinen vierailu Ruotsissa tutustumassa paikalliseen opiskelija- ja sitsikulttuuriin Lundin yliopistossa. Reitti tarkentuu ennen ilmoittautumista/jonotusta!

Kaiva siis matkalaukkusi kaapista ja lähde ystävien kanssa tutkimaan, onko ruoho oikeasti vihreämpää aidan toisella puolella!

 

XQXQXQXQXXQXQXQXQXQXQXQXQXQXQXXQXQ

 

 

Mitä: Ulkoexcu 2022

Missä: Eurooppa

Milloin: 5.9. – 12.9

Mitä maksaa: 250e +/- 100e (rahoituksen keräys käynnissä)

Ilmoittautuminen: Jonotus (fyysinen) kiltahuoneen takapihalla 12.6. Nykyisten tupsujen eli (fuksit 21) osallistuminen on rajattu kolmeen (3) henkilöön. Paikkoja on tarjolla nopeimmille 20 henkilölle. Osallistujamäärä ja ilmoittautumisen sitovuus tarkentuvat vielä ennen ilmoittautumista.

Miksi: Ystävyys, Kilta sekä viikko loppukesästä Euroopassa.

 

XQXQXQXQXXQXQXQXQXQXQXQXQXQXQXXQXQ

 

!!!HUOM!!!

Osallistujamäärä, reitti sekä hinta tarkentuvat vielä ennen varsinaista jonotusta.

 

 

Kysyttävää? Slaidaa tg @OmenaJ ~ XQ