Ulkomaan excursio 2024

Ulkoexcursio on täällä jälleen!

 

Ulkomaille kiltalaisten kanssa oppimaan uutta ja tutustumaan kohdemaiden kulttuureihin? Täähän kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta…

Lähdemme siis killan kanssa tutustumaan kansainvälisiin ympyröihin. Tässä linkit viimeisimpiin ulkoexcursioihin, jotta pääsette tutkimaan, mihin on nyt mahdollisuus päästä mukaan.

2022  Amsterdam, Rotterdam, Kööpenhamina ja Lund

2019   Barcelona ja Madrid

2018   Belgia ja Ranska

2017    New Delhi, Intia

 

Tänä vuonna matkan kohdemaat ovat Saksa, Sveitsi ja Italia. Kiltamme edustaa tekniikan aloja tällä hetkellä monipuolisesti. Luvassa on vierailuja kiinnostaviin alojemme yrityksiin laajalla skaalalla, joten reissuun kannattaa lähteä opintosuunnasta huolimatta! Yritysvierailujen lisäksi luvassa on kulttuurikokemuksia ja saattaa olla, että muutama tulevaisuuden työkaveri tulee matkalla myös tutuksi.

Kaiva siis matkalaukkusi kaapista ja lähde ystävien kanssa tutkimaan, onko ruoho oikeasti vihreämpää aidan toisella puolella!

Matka tulee kustantamaan 250 e +/- 100 e, sillä rahan keräys on edelleen käynnissä. Hinta tulee kattamaan matkan matkustus- ja majoituskulut kokonaisuudessaan, tämän lisäksi myös matkan aktiviteetteja sekä joitakin ruokailuja. Osaan ruokakuluista tulee kuitenkin varata myös omaa rahaa.

 

Mitä: Ulkoexcu 2024

Missä: Keski-Eurooppa

Milloin: 9.9. – 14.9.

Mitä maksaa: 250e +/- 100e (rahoituksen keräys kovassa vauhdissa)

Ilmoittautuminen: Jonotus (fyysinen) kiltahuoneen takapihalla 18.5. Nykyisten tupsujen eli (fuksit 23) osallistuminen on rajattu neljään (4) henkilöön. Paikkoja on tarjolla nopeimmille 18 henkilölle. Lisätietoja jonotuksesta löytyy tämän linkin takaa.

Miksi: Ystävyys, Kilta sekä viikko loppukesästä Euroopassa.

 

Kysyttävää, huolia tai ajatuksia voi lähettää telegramissa @eliaspasane